Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Ballatin

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Le Ballatin'

Attention! Paul Netto a mis à jour son calendrier le 27 juin 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Ballatin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en avril 2022

Net terug van een deugddoende vakantie in Venosc. Le Ballatin is een zeer gerieflijke en gezellige chalet. Ideale ligging, snel in skigebied en 's avonds volledige rust in het pittoreske bergdorp. De communicatie verliep zeer vlot. Wij komen zeker nog eens terug.

9
Séjour en mars 2019

Een top huis voor een heerlijke week wintersporten in februari in Les Deux Alpes. Het huis is gezellig ingericht en met o.a. een complete keuken en een open haard van alle gemakken voorzien. Wij hebben met het gezin een heerlijke tijd gehad.

9
Séjour en septembre 2018

Heel gezellig en compleet huis! Van alle gemakken voorzien. 's Ochtends op het balkon genieten van je ontbijt met de zon op je bol en een prachtig uitzicht. We voelden ons direct thuis. Let wel op dat vanaf 1 september de liften in de omgeving niet meer lopen, behalve in Grave. En dat veel winkeltjes dicht zijn. De vakantie van de Fransen (augustus) is voorbij en dan gaan ze er blijkbaar vanuit dat er geen toeristen meer zijn. Bourg D'Oisans ligt in de buurt en daar is nog wel reuring en uiteraard is er heel veel natuur om van te genieten.

Het huisje is in ieder geval TOP! En ook het contact met de verhuurder is uitstekend. We kunnen het jullie aanraden!!! We wensen je vast veel plezier :-)

9
Séjour en août 2016
Familie Boeijen

Een paar dagen geleden teruggekomen uit Venosc; nu met heimwee op de bank. Het was met stip onze mooiste vakantie tot nu toe. Alleen al het uitzicht op de bergen bij het ontwaken was ons erg veel waard. Het huis, dorp en overweldigende natuur droegen allen bij aan een geweldige vakantie die veel te snel voorbij ging. We hebben nog lang niet alles gezien, dus een goed excuus om weer terug te komen!

9
Séjour en mai 2014

De afgelopen week hebben wij genoten van een heerlijke vakantie in Venosc. Het huis is erg sfeervol, van alle gemakken voorzien en prima gelegen voor bergtochten. Rond Alpe d'Huez, Les Deux Alpes en La Bérarde kun je prachtige wandelingen maken! Weer terug in het huis lekker in het zonnetje op het balkon genieten van het uitzicht of binnen voor de open haard. Wij komen hier zeker terug!

9

Ajouter un message dans le livre d’or