Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Trésor Etang du Cheix

Voir les photos (21)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 1
10,0
Classement
 

Disponibilité de 'Trésor Etang du Cheix'

Attention! Yvonne en Marcel Versseput a mis à jour son calendrier le 22 juil. 2022

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Trésor Etang du Cheix évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2022

Wat een lieve mensen zijn Yvonne en Marcel!Alles perfect geregeld bij aankomst.een heerlijk huis met alles erop en eraan.een hele ruime tuin met uitzicht op het meer.En wat een rust.....zo fijn.wij en de hond hebben genoten.ps.de zelfgemaakte chocolade en het ijs zijn overheerlijk!
Yvonne en Marcel,bedankt voor de heerlijke week!Een aanrader om lekker heen te gaan!een dikke tien als we een cijfer zouden geven!

10
Commentaires de Yvonne en Marcel Versseput

Dank jullie wel. En een dikke zoen van Livia aan Gunny. Die ontmoeting vergeten we nooit meer. Maar ook natuurlijk met jullie. Hopelijk tot een volgende keer. Yvonne en Marcel

Séjour en mai 2019

Mooie locatie. Super vriendelijke en behulpzame mensen.
Lekkere chocolade, Huis is ruim voldoende voor 4 volwassenen.
Visstek is top, goed toegankelijk en vis in overvloed. Zeer veel zeelt en voorn gevangen en 1 spiegel van 20 pond.
Een echte aanrader om eens tot rust te komen.
Gr Guido

10
Séjour en septembre 2018

In 2015 waren we hier voor de eerste maal een week. En afgelopen augustus waren we hier voor 14 dagen. We hebben genoten van de rustige en mooie omgeving. Het comfortabele huis en de visstek waar wat mooie karpers, zeelt en heel wat voorntjes zijn binnengehaald. De eerste maal hebben we hier al veel bezienswaardigenheden bekeken en dit keer zijn we gewoon overal uitgestapt en hebben rondgelopen op plekken die niet genoemd worden in boekjes of op internet. Wat een vriendelijke bevolking en schilderachtige dorpen. Ook nu nog weer nieuwe indrukken opgedaan en leuke ontmoetingen gehad. Heerlijk gewandeld en natuurlijk ook het lekkere ijs en de kofiie van Marcel genuttigd op het terras vlakbij het meer. (En natuurlijk de overheerlijke bonbons). Voor tieners zal hier waarschijnlijk niet veel te doen zijn, terrasjes zijn er wel maar mondjesmaat. In St Gervais is er een aardige koffietent en kan je samen met de locale bevolking genieten van een Plat du Jour en heel veel gekakel om je heen. Kortom, een heerlijk huis met prima voorzieningen, aardige eigenaren en mooie omgeving. En..... zo heerlijk stil hier. We komen graag nog weer eens terug.
.

9
Séjour en août 2018

Mooi huisje, zeer mooie ligging en zeer vriendelijke gastvrouw Yvonne !

8
Séjour en juin 2018

Heerlijk om te logeren bij mensen die van perfectie houden want dan kun je als gast daar ook van profiteren. Mooie huis, mooie plek. Heerlijk rustig. Martin heeft veel gevist in de Etang. Yvonne heerlijk van alle rust genoten. Heerlijk zelf gemaakt ijs en bonbons gegeten. Kortom een 10 waard. We komen graag een keer terug.
Martin en Yvonne

10

Ajouter un message dans le livre d’or