Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Tessonnière

Voir les photos (21)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 2
  • 3
  • 4
9,0
Classement
 

Disponibilité de 'La Tessonnière'

Attention! Erik Reijnders a mis à jour son calendrier le 11 jan. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Tessonnière évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2017

Eigenlijk kan ik heel kort zijn: de impressies en de informatie op de website zijn volkomen juist: het huis voldeed geheel aan onze verwachtingen.
We zijn met onze zoon en dochter met hun partners en hun kinderen, twee jongens van 14 maanden oud, hier een week geweest. Natuurlijk beperkten de kleintjes ons in onze activiteiten, zoals het maken van wat langere uitstapjes, maar het huis en de tuin leenden zich ideaal voor een heel gezellig samenzijn. Zowel op de zonnige als de regenachtige dagen die we hadden was het hier goed toeven!

9
Séjour en mai 2016

Voor het tweede jaar op rij huurden wij La Tessonniere met ons gezin. De rust en de ruimte op het chateau maakt dat het voelt als een gezinsretraite in een zeer luxe setting. Hoewel het huis groot genoeg is voor twee gezinnen, kiezen wij er bewust voor om ons hier met z'n vieren even terug te trekken uit de drukte in Nederland. Er is genoeg te doen in de omgeving, dus vervelen doen we ons zeker niet.
De Normandie stranden zijn bij onze kinderen favoriet.
Wij troffen het erg met het mooie weer en hebben daarom ook enkele dagen op het chateau doorgebracht. De kinderen vermaken zich prima in de tuin, de trampoline en het voetbaldoel vielen zeer in de smaak. Eten bij Chez Maman in Vire, met een ober die zelfs Nederlands probeert te praten, is echt een aanrader!
Voor een wielrenfanaat is het ook prima trainingsgebied. De Engels aandoende glooiende omgeving maakt dat er voldoende "hoogtemeters" te maken zijn.
Wij zeggen dan ook: tot een volgende keer!

10
Séjour en décembre 2013

Met twee gezinnen een heerlijke week doorgebracht in dit prachtige chateau in Normandië. Het huis ligt aan de rand van het rustige dorpje St. Germain de Tallevende en op korte afstand van het gezellige stadje Vire. Het huis is door de huidige eigenaar prachtig opgeknapt en met veel gevoel voor stijl ingericht: je waant je daadwerkelijk in een kasteeltje. De uitrusting van het huis is zeer compleet. Ook de tuin is helemaal in stijl. Het huis ligt centraal in Normandië en veel bezienswaardigheden bevinden zich binnen een goed uur rijden. Wij hebben zeer genoten en kijken uit naar een volgend verblijf!

9
Séjour en mai 2008

Week 18 huurde wij, 2 families, jullie prachtige
chateau in Normandië. We vonden het in één woord: fantastisch! We
willen jullie dan ook bedanken voor de gastvrijheid. Onze kinderen, 4
meisjes, hebben zich echte prinsesjes gevoeld. We hebben bijvoorbeeld
genoten van de maaltijden samen in de gezellige keuken, de speelkamer
was een uitkomst en de slaapkamers stuk voor stuk plaatjes. We (van
jong tot 'oud') zijn dan ook unaniem in onze wens: volgend jaar weer!

Families De Ruijter en Kanters

10

Ajouter un message dans le livre d’or