Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Haras Vieux Chateau

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Haras Vieux Chateau'

Attention! AVENEL Myriam a mis à jour son calendrier le 27 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Haras Vieux Chateau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en avril 2017

We zijn hier een week verbleven eind april. Wat een prachtige locatie! Het ligt in een rustig en klein dorpje Les Veys, hier is weinig te beleven. Maar de rust en pracht van de accommodatie maken dat ruimschoots goed. De gîte is een deel van een oud kasteel. Prachtig ruim, grote living met open haard, keuken die van alle gemakken voorzien is en een tafeltennistafel in de eigen garage. De slaapkamers boven zijn groot en het feit dat er twee badkamers zijn is ideaal als je met een wat groter gezelschap bent. De tuin is omheind en onze kleine kinderen konden het hek zelf niet open krijgen, waardoor ze geen toegang hadden tot het zwembad. Het zwembad is klein, maar voorzien van glijbaan en lekker verwarmd. In de tuin staan ligstoelen, op de warme dagen hebben we hier goed gebruik van gemaakt.

Wij waren hier om alles van D-Day te bezoeken en dan kunnen we de locatie ten zeerste aanraden. Het ligt heel centraal met de meeste belangrijke bezienswaardigheden binnen 20-30 autominuten afstand. Wij hebben een prachtige week gehad hier, voor herhaling vatbaar!

9

Ajouter un message dans le livre d’or