Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Entre campagne et mer

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'Entre campagne et mer'

Thierry Renard a mis à jour son calendrier le 27 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Entre campagne et mer évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en août 2020

Een fijn huis in een mooie omgeving, veel kunnen fietsen en mooie plaatsen bezocht.
Huis ruim en schoon en in een rustige omgeving, maar wel een prima plek om Normandie te verkennen.

10
Commentaires de Thierry Renard

merci pour tous ces messages c,est avec plaisir que nous accueillerons cordialement beatrice

Séjour en août 2020

Prima huis, schoon, ruim (bedden helaas een beetje klein voor de lange Hollanders). De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. Het zijn 2 gites die zij bezitten. Wij zaten aan de achterzijde met uitzicht op het weilandje met de pony's (die je ook op de foto's ziet). Je zit vlakbij alle bezienswaardigheden, Utah Beach, Sainte-Mère-Église (waar de soldaat met parachute aan de kerk hangt), Omaha beach etc. Als je geïnteresseerd bent in het oorlogsverleden dan kun je hier ruimschoots je hart ophalen.
Advies is wel om je eigen dekbedje mee te nemen want die kon ik daar niet echt vinden. Er waren dekens of bedspreien aanwezig.

8
Séjour en août 2019

Comfortabel huis, alles is aanwezig rustige ligging . Vriendelijke eigenaars waar je alles aan kan vragen . Wij hadden een beetje pech met het weer maar er is zeker genoeg te doen. In Frankrijk blijven afstanden relatief , alles is snel 45 min rijden maar onderweg is het vaak heel mooi waardoor de rit zelf niet verveelt. Tip voor de eigenaars een afdak(je) voorzien zodat je toch buiten kan zitten , een wasje dorgen of fietsen kunnen staan , wanneer het regent. En voor grote mensen zijn de bedden misschien wat te klein. Wij kunnen het huis zeker aanraden , wij hadden er een mooie vakantie .

8
Séjour en juillet 2019

Fantastische week gehad in Normandië. Het huisje biedt alle gemakken (vaatwasser en wasmachine) en is schoon. Eigenaars wonen naast het huisje en zijn zeer vriendelijk. Het huisje ligt vlakbij Utah beach.

9

Ajouter un message dans le livre d’or