Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La bréche des chars

Voir les photos (18)
/
 

Disponibilité de 'La bréche des chars'

Tourainne Ludovic a mis à jour son calendrier le 30 août 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La bréche des chars évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en août 2020

Inrichting van het huisje is gedateerd en vertoont hier en daar wat mankementen, maar de ligging maakt alles goed. Door de duinen gelijk het strand op, naast het museum op Utah Beach en vele bezichtigingen in de nabije omgeving.

8
Séjour en juillet 2020

Wat een heerlijk huis en een mooie plek. Geweldig om binnen 2 minuten op het rustige en brede zandstrand te zijn. Het huis was prima, wifi zou fijn zijn, maar verder compleet en prettig.

9
Séjour en février 2020

De locatie van dit huisje is fenomenaal! Prachtig gelegen met de zee als achtertuin. Het huis zelf is groot en heeft genoeg slaapgelegenheid. Wij waren met 8 personen en dat was goed te doen. Geen Wi-Fi. Wij waren er in voorjaarsvakantie dus nog koud weer. Er is een kachel met genoeg hout dus koud hoef je het niet te hebben. Het is en blijft frans dus de bedden zijn niet allen even behaaglijk en het huis was niet geheel schoon. Ondanks dit een fijne week gehad in dit huis. Eigenaars zijn fijne mensen die snel en concreet mailde.

8
Séjour en juin 2017

We hebben een heerlijk weekje gehad, het huisje had alles wat nodig was, en we hebben gelijk weer geboekt voor dit jaar dus 2juni gaan we weer en we hebben er zin in.
We geven het zeker een 9

9
Séjour en septembre 2016

Mooi huis met heerlijke ligging ten opzichte van het strand.Bijzonder attente eigenaresse .Kortom : Goed adres !! Enige opmerking: Voor lezen `s avonds zou staande schemerlamp prettig zijn.

9

Ajouter un message dans le livre d’or