Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Sauvagère

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'La Sauvagère'

Ilaria Caneva a mis à jour son calendrier le 02 mar. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Sauvagère évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en juin 2020

Ilaria et Olivier ont été des hôtes très accueillants, attentifs à notre confort, sympathiques et discrets. Le gîte était d’une propreté irréprochable ; et accueil dans le respect de la distanciation sociale (contexte COVID).
Le jardin est très beau : arbres fruitiers, rosiers et chants des oiseaux au rdv.
Un lieu parfait pour profiter de la douceur de vivre de la région et des balades en forêt.

10
Séjour en novembre 2018

We hebben hier genoten van de geweldig geboden faciliteiten in La Sauvagère, de verse appelsap uit eigen tuin op tafel en Nederlandse TV voor de spannende wedstrijd Ned-Duitsland! We hebben deze dagen als bijzonder ervaren, genoten van de omgeving en warme herinneringen aan het contact met jullie. Dank hiervoor! Fam. Castelein

9
Séjour en septembre 2018

Elly en Ton,
Onze keuze, voor een eerste vakantie zonder kids, was op jullie gîte gevallen. Na de voorbije week hier, beseffen we dat die keuze juist was. We hebben echt genoten van jullie gîte, met alles erop en eraan; van de tuin, het mooie weer, van de lekkere confiture en honing. We hadden wandelschoenen gekocht voor we vertrokken en die hebben elke dag hun dienst bewezen. We hebben genoten van de natuur, in Bellême, St. Céneri - le Gerei, la Noche d’ Oëtre, Omaha Beach. We gingen haast fluisteren om de stilte van de natuur hier niet te verstoren. We hebben lekker getafeld bij de crèperie in La Perrière, la Dinette Gourmande, L’échappe Gourmande en bij La maison d’Horbé. Onze batterijen zijn terug opgeladen! Dank voor alles, jullie sympthie en jullie gîte (en Foppe) zijn een blijvende herinnering waar we graag op gaan terugkijken. Het ga jullie - en iedereen die jullie liefhebben - goed!

9
Séjour en août 2018

Beste Ton en Elly,
We zijn helemaal tot rust gekomen de afgelopen twee weken. Wat een prachtige gîte, met alles erop en eraan! Onze dochter heeft volop gekropen en genoten in de tuin en wij genoten mee; we hoefden eigenlijk niet eens weg. Bedankt voor de hartelijke ontvangst, de heerlijke eigengemaakte honing en jam en alle tips over de omgeving. We hebben een fantastische vakantie gehad! Dank.

9
Séjour en juillet 2018

Beste Elly en Ton,
Soms kom je op een plek en voel je je direct thuis, zo was dat voor ons hier ook het geval. De prachtige gîte, de mooie omgeving, jullie gastvrijheid en hond Foppe niet te vergeten! Dat alles heeft ons een week doen genieten. Ook namens Joep bedankt, hij heeft heerlijk genoten van alle appels en pruimen op de grond in de tuin. Liefs, Gudo, Lisanne en Joep.

9

Ajouter un message dans le livre d’or