Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Maison du Village

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'La Maison du Village'

Joanne Stevens a mis à jour son calendrier le 17 jan. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Maison du Village évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en août 2021
Arjan

Wat een fijne plek om te zijn. Het huis is mooi en ruim, goed en smaakvol ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De keuken is prima voorzien om een goede maaltijd klaar te kunnen maken.De tuinen zijn groot genoeg en liggen beschut. Het huis was erg netjes en schoon bij aankomst was Jon, de gastheer aanwezig en gaf heel vriendelijk en duidelijk uitleg over het huis en de mogelijkheden in de buurt. Tijdens onze week hebben we de eigenaars een keer nodig gehad voor de codes van de fietssloten en die kregen we erg snel.

Het dorpje is rustig en ligt mooi op een half uur rijden van de steden Beaune en Dijn, van de wijngaarden van de bourgogne en heel dichtbij het Canal de bourgogne. Op 3 kilometer fietsen langs het Canal de Bourgogne in het volgende dorp is de bakker die prima brood levert. In het dorpje is een winkeltje voor de eerste noodvoorraad, ijsjes, broodjes, drankjes etc. In de Abdij kun je heerlijk uit eten en fietsen en wandelen in de buurt is prima mogelijk. Nog een laatste aanraders om de truffel te ontdekken in Marrey Les Fussey bij een korte introductie met daarna een proeverij.

Kortom een heerlijk huis op een heerlijke plek om de Bourgogne te ontdekken.

10
Séjour en août 2021

Very nice, spacious and characteristic house in the middle of a small village. The living room on the second floor was a revelation. The owners were very helpful and friendly, and very nice that we could use their bbq and bikes. The village was a little too quiet for our taste, without a bakery or cafe. Nice cycling in the environment, including a nice ride to Chateauneuf.

8
Séjour en juin 2019

Het huis is met smaak ingericht en brandschoon. Wij waren de derde gasten dus ook het keukengerei en bbq was nog nieuw en schoon. We zijn vriendelijk ontvangen door gastheer John. Wat wij wel een groot nadeel vonden waren de bedden. Die zijn wel heel smal. De bakker ligt 3.5 kilometer verderop. Als die op maandag dicht is moet je wel een heel eind rijden voor een brood. Ook de supermarkt ligt niet echt in de buurt. Het dorp en de omgeving zijn rustig.

8
Commentaires de Joanne Stevens

Thank you for your comment, we have changed the bed now for a larger 160cm bed. There is a delivery service offered by the local bakery which we will now advertise to our guests and there is also a local shop/epicerie opposite the village approximately 500 meters away. Thanks again it was a pleasure to meet you and we are happy you enjoyed your stay

Ajouter un message dans le livre d’or