Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite Mansolein

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'Gite Mansolein'

Renee van Dam a mis à jour son calendrier le 12 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gite Mansolein évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en septembre 2021

De laatste paar dagen van onze vakantie hebben we doorgebracht in Gite Mansolein.
Een heerlijke afsluiter. We werden allervriendelijkst onthaalt door Renée en haar zoon. De gite is ruim van opzet en zeer compleet ingericht. De ruimte rondom het huis geeft veel mogelijkheden om ergens van zon en/of schaduw te genieten. De omgeving is heerlijk rustig en op redelijke afstand kan er naar hartenlust worden gewandeld en gefietst. Wij hebben er genoten van de rust en de omgeving en hebben het contact met de familie als zeer prettig en warm ervaren. Een aanrader dus!

8
Séjour en août 2021
Titus Leenders

Wij hebben in augustus 2021 een fantastische week gehad. Gezellige gite op een schitterende locatie. Lekker rustig met allemaal paarden rond de boerderij. Winkels op een paar autominuten afstand. Leuk om meer van paarden te weten te komen. De kinderen (11 en 7 jaar) vertellen er graag over. Je mag overal kijken en mee om de paarden op te halen. In de omgeving veel natuur en leuke plaatsen om te bezoeken.

10
Séjour en juillet 2021

Twee heerlijke, rustige weken gehad bij stoeterij Mansolein. Een prima huis, ruim en comfortabel. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Het uitzicht romdom het huis is rustgevend, weilanden met paarden en in de verte bos. Het was fijn!
Bedankt voor de gastvrijheid.

8
Séjour en août 2019

Wat hebben wij genoten van ons verblijf op dit heerlijke domein met leuk vakantiehuis.
De rust, het prachtig stukje natuur, de gastvrijheid en uiteraard de paarden zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden. Ook de kinderen hadden het bijzonder naar hun zin. Ze konden in alle vrijheid genieten van het buiten leven tussen de paarden en pony's. Een grote dank je wel aan Elinne en Lucas voor de vele uurtjes spelplezier.
Een absolute aanrader! Cijfer : 10!!

10
Séjour en septembre 2018
Tanja

Onze week in de gite van Mansolein was heerlijk! De gite is ruim en prima op orde. Het is een prachtige plek met veel rust, maar zeker niet saai. We hebben wat wandelingen gemaakt in de mooie omgeving en ons op het erf ook heel erg vermaakt met kijken naar de paarden, kippen, katten ... Dat hadden we nog wel wat langer willen doen, maar helaas moesten we weer naar huis. Bedankt voor de leuke week!
groeten,
Marcel en Tanja

9

Ajouter un message dans le livre d’or