Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Romarin (9)

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'Le Romarin (9)'

Loes van Dijk a mis à jour son calendrier le 08 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Romarin (9) évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en août 2021
Henk,Ritha, Marisja, winston en Iris

wat een heerlijk huis, Ruimte en rust, ideaal om te wandelen of fietsen en als je wil winkelen ( gewone boodschappen dit is 15 minuten) op een half uur rijden zijn grotere plaatsen.
Loes is makkelijk in omgang en een uitstekende gastvrouw, we hebben genoten en de kleinkinderen vonden het zwembad heerlijk.

10
Séjour en août 2021

Heerlijke week in Le Romarin gehad samen met ons gezin en grootouders. Genoeg ruimte voor iedereen. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Van goede bedden, lekkere bank in de woonkamer tot uitgebreide keukeninventaris en bbq.

Mooie tuin rondom het huis met keus aan (overdekte) zitjes, een grote tafel, een zwembad voor een verkoelende duik en een prachtig uitzicht. De 2-jarige in haar nopjes met het zwemdier en de schapen!

In de omgeving mooie wandelingen gemaakt, uitstapjes en marktbezoek.

Bedankt voor de zeer gastvrije ontvangst!

9
Séjour en juillet 2021

Wij, vijf schildervriendinnen, hadden Romarin uitgekozen vanwege de ligging en de vijf slaapkamers. De slaapkamers waren prima, de woonkamer met open keuken praktisch (en heel volledig!) maar we vonden deze iets minder gezellig. We zaten veel buiten op het terras; van daaruit hadden we een prachtig uitzicht op het (buur)-kasteel. We voelden ons opgenomen in het sfeervolle dorpje en leefden mee met de agrarische activiteiten om ons heen. Het was leuk om daarover de enthousiaste verhalen van Loes te horen. Elke ochtend en avond kwam Joël om de schapen in en uit de schuur te leiden. Twee minder sterk uitgevallen schaapjes liepen rond op het erf en staken regelmatig hun neus bij ons naar binnen. Voor ons was er genoeg om op het schilderdoek vast te leggen.
Logeren in Romarin is een aanrader! (met een klein aandachtspuntje: bedenk hoe je de vele vliegen kunt bestrijden..).

8
Séjour en septembre 2021

We hebben 3 heerlijke weken in dit ruime gezellig ingericht huis doorgebracht. Het huis is van alle gemakken voorzien, heeft een ruime tuin met zwembad en een ruim terras. De omgeving is heerlijk landelijk, ideaal om helemaal tot rust te komen. Loes is een geweldige gastvrouw, zeer behulpzaam en vriendelijk. In de omgeving voldoende leuke plaatsjes om markten te bezoeken. En niet te vergeten de bakker in Jussey. Hij bakt echt het lekkerste stokbrood uit de weide omtrek. Kan een verblijf alleen maar aanraden.

9
Séjour en août 2020

Wat een geweldig huis. Prachtig gelegen met uitzicht op een kasteelachtig landhuis, velden en bossen. Terrassen rondom. Open haard. Mooi ingericht. Zeer uitgebreide keuken. Loes en Joël zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Je kunt heerlijk wandelen. Boodschappen in het dorp nabij. En het is schappelijk geprijsd. Top!

10

Ajouter un message dans le livre d’or