Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

VillaSaone

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'VillaSaone'

Helene Bruens a mis à jour son calendrier le 19 nov. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de VillaSaone évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en septembre 2021
Jetske en Ed Scholten

We mochten hier in Sept-2021 3 weken verblijven. Het was de eerste keer in dit huis, ook de Haute Saone was ons niet bekend.
Villa Saone en de inboedel was ongeveer zoals omschreven op de site, heerlijk ruim en compleet. Extra mooi zijn de twee terrassen, op de begane grond volop schaduw, het hoge geeft volop zonneschijn hetgeen in September (maar ook in het voorjaar) heel aangenaam is. Beide geven 'n prachtig zicht op de Saone, het leven er in en er boven en de plezierboten welke er op varen. Niet alleen erg mooi maar je krijgt er echt 'n band mee.
Slapen gaat prima op de goede matrassen, het is lekker stil buiten op de repeterende kerkklok na maar deze is niet irritant. Gul is het aanbod van warm water in de twee badkamers, de sauna en de keuken.
De omgeving is best heuvelachtig, fietsen op alleen spierkracht is pittig.
Ormoy is rustig en heeft eigenlijk geen voorzieningen, op 4 km ligt Corre waar al wel wat te beleven valt en zoiets als 'n haventje heeft. Op 10 km ligt Jussey waar onder meer 'n viertal supermarkten en restaurantjes zijn. Brood van de Aldi daar is echt heerlijk, kunnen de lokale bakkers niet tegen aan vonden wij.
Mooier en groter is Vesoul, Epinal is echt al wel 'n stad met de nodige historie en, erg fraai, de Moezel dwars door het centrum.
Al met al 'n heerlijke vakantie gehad waarvoor we Helene en Cor hartelijk dank zeggen.

Jetske en Ed, inmiddels weer in Hengelo

9
Commentaires de Helene Bruens

Dank jullie voor deze mooie uitgebreide recensie. Altijd een leuke verrassing om te mogen ontvangen. Graag tot ziens. Groetjes Helene

Séjour en septembre 2020

Met ons tweeen in dit grote huis!
We hebben genoten,alles erop en eraan,rivier aan het terras.
Fantastisch weer,einde tweede week paar buitjes.
Staat zeker op ons lijstje,nog een keer!

9
Séjour en septembre 2020
Anja

We hebben enorm genoten van jullie gastvrije huis ! Alles was top voor elkaar en we hebben een heerlijke vakantie gehad !

10
Séjour en août 2020

Fantastisch huis, heel erg ruim en met luxe zoals sauna, pooltafel, zwembad en heel compleet keukengerei incl elektrische apparaten zoals een crepe-maker en nespressomachine. Ook meer dan voldoende servies. Vrienden die langskwamen konden makkelijk mee-eten. Kortom, van alle gemakken voorzien. Ook heerlijk ruime bedden en het huis blijft lekker koel. Lucille is geweldig als beheerster, prima contact via sms en persoonlijk. Echt een aanrader, dit huis. Ook met tieners een prima uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Wij hebben paardgereden, gezwommen, gewandeld en kastelen bezocht. Top!!

10
Commentaires de Helene Bruens

Wat een mooi compliment! daar doen we het voor! Dankjewel

Séjour en septembre 2019

Alweer voor de vijfde keer hebben wij genoten van jullie huis. Het weer was prachtig. Elke
dag op het terras gezeten en heerlijk genoten van de zon en de bootjes.
Zelfs 2 keer gebarbecued en daarna tot 11 uur s'avonds buiten gezeten. Verder lekker gegeten bij Charlotte en Harry en l'embuscade. We hebben de tv niet aan gehad, veel gelezen en lekker ontbeten met verse broodjes en croissantjes.
Kortom een top week en hopelijk kunnen we volgend jaar weer een keer komen. Veel liefs

9

Ajouter un message dans le livre d’or