Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Sous le Gui (onder de maretak)

Voir les photos (22)
/
 

Disponibilité de 'Sous le Gui (onder de maretak)'

Attention! Paul en Sandra a mis à jour son calendrier le 16 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Sous le Gui (onder de maretak) évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en septembre 2021

We hebben genoten van dit huis en van de omgeving. Het huis is goed voorzien van allerlei dingen. Veel informatie over de omgeving wandelroutes, fietsroutes, handige adressen. We hebben veel gefietst stukjes langs het kanaal maar ook veel door het omliggende landschap. Goed te doen en erg afwisselend. Bos, weiden, akkerland en af en toe een dorpje. Vorig jaar waren we hier een paar dagen nu een hele week. Dat is ons goed bevallen!

10
Séjour en août 2021

Top weken gehad, fijn huis, alle voorzieningen prima in orde. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Helemaal tot rust gekomen.

8
Séjour en août 2021

Heel leuk huis! Grote toffe kamers en hele grote en gezellige tuin en terras. Jammer genoeg was het weer net heel slecht, maar gelukkig was er dan de ruimte in huis en de geweldige informatie mappen waar we alles vonden om elke dag een leuke uitstap te doen of een toffe fotozoektocht in het dorp. De bakker om de hoek is ook een grote meerwaarde!

8
Séjour en juin 2021

Het was een fijne week in een comfortabel en net huisje.
Fijne zitjes in de tuin (en ligstoelen), je kunt ook nog eens in de 'extra' tuin zitten, die is nog groter (er zit een paadje tussen)!
Heerlijk rustige omgeving.
Bakker om de hoek, helaas was het restaurantje aan het kanaal gesloten, waarschijnlijk hebben ze het niet gered door de corona-crisis? Hopelijk gaat het snel weer open want je zit daar heel mooi.
Wifi werkt prima.
Lekker gelezen in de tuin en wat gewandeld en rondgereden (als je naar een wat groter plaats wil: Épinal is leuk, wel een uurtje rijden).
Kortom aanrader, vooral als je een fietser bent want er zijn veel mooie fietsroutes daar.

9
Séjour en septembre 2020

Een comfortabel huis in een rustig dorpje. Het huis is goed voorzien van van alles. Er is een tuin waar je lekker in kunt zitten.
Er is heel veel informatie aanwezig over de omgeving. Wandelingen, fietstochten en informatie over te bezoeken steden in de buurt. Ook heel handig een lijst met winkels in de buurt. In het dorp zelf is een bakker.
We hebben genoten van de rust en heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving. Fietsen is goed te doen zeker langs het kanaal. Mooie omgeving met leuke dorpjes in de nabije omgeving. Het landschap golft en is afwisselend, dat maakt wandelen en fietsen leuk.
We hebben fijne dagen gehad in dit mooie huis in een mooie omgeving!

9

Ajouter un message dans le livre d’or