Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Tournesol

Voir les photos (27)
/
 

Disponibilité de 'Tournesol'

Gerrianne Rozema a mis à jour son calendrier le 02 avr. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Tournesol évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en juillet 2021
Linda Zoutendijk

Tsja, het weer zat niet helemaal mee, maar desondanks hebben wij een top-tijd gehad! Het zwembad was al lekker op temperatuur maar vanwege het weer toch vooral lekker gebubbeld in de jacuzzi! Genoten van de mooie kamers, prachtige rustige, vredige omgeving, de geluiden van de vogels, de twee komische haantjes (ik noem ze Jip en Jaap) elke dag een lekker ontbijtje, maar vooral ook van Simon en Marijke. De lieve hosts staan klaar om onze vragen te beantwoorden, de beste tips te geven en zelfs de reservering voor een restaurant te regelen. Nogmaals bedankt Marijke en Simon! 🥂

10
Séjour en juillet 2020

Super tijd gehad bij Simon & Marijke. Ze verstaan de kunst om je meteen thuis te laten voelen. Het appartement heeft prachtige slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. In de keuken kun je lekker zelf koken en dan op je eigen terrasje of heerlijk koel onder de bomen in de tuin aan de grote tafel eten, terwijl de kipjes rondrennen. Aanwaaiende vrienden waren ook welkom. Leuk contact ook met andere gasten, ook tijdens de gezellige BBQ op vrijdag. Fijn zwembad en genoeg plekjes om je terug te trekken met een boek of om even te luieren. Top adres op 1 dag rijden van NL.

9
Commentaires de Gerrianne Rozema

Wij vonden het heel gezellig om jullie bij ons te hebben.

Ajouter un message dans le livre d’or