Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Machecourt

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Maison Machecourt'

Jacqueline en Gerben a mis à jour son calendrier le 26 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Machecourt évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juin 2022

Wij hebben een heerlijke week doorgebracht in Maison Machecourt. We werden hartelijk verwelkomd door de eigenaren Jacqueline en Gerben, het flesje wijn en de bloemetjes op tafel maakten het meteen gezellig. Dit comfortabele vakantiehuis met privétuin ligt op een unieke locatie! We hebben genoten van het prachtige uitzicht, de rust en de vele vogelgeluiden, elke avond liet de koekoek zich horen.. We hebben heel mooie fietstochten gemaakt langs het schilderachtige Canal de Nivernais. Het waren af en toe zeer warme dagen, dan is het fijn als je een heerlijk koel huis hebt! Dit huis is zeker een aanrader!

9
Séjour en mai 2022

Ten eerste, excuses voor ietwat late reactie. Er was nog een andere bestemming te gaan.
Wij hebben een mooie week beleefd in deze leuk ingerichte gite, waar gelet is op detail en oorspronkelijke
elementen. De tuin, het klimaat en vooral het geluid van de stilte was voor ons rustgevend. Het uitzicht was adembenemend mooi en de omgeving nog steeds dorps/plattelands. Bezoeken aan stadjes en steden alsmede de wijnhuizen langs de Loire waren heerlijke momenten. Jacqueline en Gerben waren goede gastvrouw en heer, altijd op gewenste momenten aanwezig met advies of een helpende hand. Bedankt.

9
Séjour en mai 2022
Frans en Marijke

Prachtige authentieke gite en toch ontbreekt het je aan niets.
Rust en een fenomenaal uitzicht vanuit de privétuin.
Heerlijk!

9
Séjour en avril 2022

Wij hebben een heerlijke week gehad in het fijne huisje.Alles is aanwezig wat je vakantie compleet maakt.Het ligt op een idyllische plek, het licht veranderd met de minuut zodat je steeds een anders zicht hebt.’s Avonds met het vallen van de duisternis hebben we vaak de uiltjes gehoord.Prachtige omgeving en we hebben veel gewandeld.Het ontvangst en het uitzwaaien van Jacqueline en Gerben was erg leuk, ze zijn zeer geïnteresseerd.

8
Séjour en août 2021
Henny en Hans Beekhuis

Voor ons was het de 4e keer dat we in deze geweldige gite een deel van onze vakantie vierden. Voor het eerst met Jaqueline en Gerben als eigenaren. We hebben (ondanks onze vroeg aankomst) zeer hartelijk ontvangen en voorzien van een vers bakkie koffie. Jaqueline liet ons enkele kleine aanpassingen zien die het comfort alleen maar ten goede zijn gekomen, een leuk boeketje bloemen op tafel en een heerlijk flesje zijn deden ons weer direct thuis voelen. Het blijft voor ons de "ideale" plek om te onthaasten en heerlijk te fietsen en te wandelen in de rustige omgeving. De gite heeft alles wat je nodig hebt en dat allemaal gelijkvloers. Echt een aanrader, mede door de prettige contacten met de eigenaren, die overigens in de woning ernaast wonen.

10

Ajouter un message dans le livre d’or