Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Machecourt

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Maison Machecourt'

Jacqueline en Gerben a mis à jour son calendrier le 15 jan. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Machecourt évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en août 2021
Henny en Hans Beekhuis

Voor ons was het de 4e keer dat we in deze geweldige gite een deel van onze vakantie vierden. Voor het eerst met Jaqueline en Gerben als eigenaren. We hebben (ondanks onze vroeg aankomst) zeer hartelijk ontvangen en voorzien van een vers bakkie koffie. Jaqueline liet ons enkele kleine aanpassingen zien die het comfort alleen maar ten goede zijn gekomen, een leuk boeketje bloemen op tafel en een heerlijk flesje zijn deden ons weer direct thuis voelen. Het blijft voor ons de "ideale" plek om te onthaasten en heerlijk te fietsen en te wandelen in de rustige omgeving. De gite heeft alles wat je nodig hebt en dat allemaal gelijkvloers. Echt een aanrader, mede door de prettige contacten met de eigenaren, die overigens in de woning ernaast wonen.

10
Séjour en juillet 2021
Hans en Els

Wij waren de eerste huurders van de nieuwe eigenaren van deze geweldige gite. We werden hartelijk verwelkomd door Jacqueline en Gerben. Wat een leuke ontvangst en wat een mooie plek! Met deze gite heb je een volledig huis ter beschikking met een goed bed en een goede douche en bad. Hier kan je heerlijk tot rust komen en lekker in de verte kijken. Maar de omgeving leent zich ook prima voor fiets- en wandeltochten en bezoek aan allerlei mooie stadjes en dorpen. De map met suggesties die Jacqueline en Gerben hebben gemaakt is groot en we moeten nog meerdere keren terug komen om daar nog meer gebruik van te maken. En dat zullen we zeker doen!

9
Séjour en septembre 2020
Henny en Hans Beekhuis

Beter dan best en zo heerlijk rustig. Werkelijk geweldig dankzij de fantastische gastvrouw Linda. Wilde eigenlijk een 11 geven, maar dat kan niet in dit systeem.

10
Séjour en juillet 2020

Dit is een comfortabel huisje voor 2 personen. Het is heel rustig gelegen ver van alle drukte. Alle huisraad, tot een knoflookpers toe, is aanwezig om naar hartenlust te kokkerellen. Je kan er buiten eten in de tuin met een fenomenaal uitzicht. Het huis ligt aan fiets- en wandelroutes, waarvan de beschrijvingen beschikbaar zijn.
We zijn heel vriendelijk ontvangen door de eigenaars en we hebben er genoten van een heerlijke week vakantie!!!

10
Séjour en juillet 2018
Henny en Hans Beekhuis

Een fantastische plek om heerlijk tot rust te komen met een geweldig uitzicht. Leuke woning met alle ruimtes gelijkvloers.

10

Ajouter un message dans le livre d’or