Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Petite Maison

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'La Petite Maison'

Antoinette Domela a mis à jour son calendrier le 23 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Petite Maison évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en août 2021

Wij bleven twee weken in het huisje van Antoinette. Wij hadden vrienden die met hun kampeerauto in de buurt waren en Antoinette heeft ons enorm goed met hen geholpen. Dat was heel fijn. De grote tuin was ook tof. In de tweede week van ons verblijf hadden we wel een stuk minder privacy. Wij vonden dat niet erg, maar dat kan misschien voor sommige mensen jammer zijn. De lage plafonds in het huisje waren soms iets moeilijker voor mijn man. De omgeving is erg mooi, vredig en rustgevend. Enkele leuke meren en stadjes in de buurt. We hebben ervan genoten!

8
Séjour en août 2019

Het was goed toeven in dit schattige kleine huis. Het is mooi ingericht, met een fijne badkamer en een goed uitgeruste keuken. In de keuken is het plafond wat laag, maar met 1.80m loop je er niet tegenop. De trap is inderdaad steil, wat met een kleine baby op de arm niet superhandig is maar alleszins te doen. De tuin is heerlijk - wel gedeeld met de bewoners van het grote huis, maar groot genoeg om elk je eigen zone te hebben - en de flora en fauna divers. Mooie oude bomen in de tuin, rijpe pruimen in de boom, veel vogels, 's nachts hoorden we uilen, uitzicht op de koeien, en af en toe een vosje.

8
Séjour en juin 2019

Zo Idyllisch als het huis eruit ziet op de foto's, zo is het ook in het echt. Het ligt in een prachtig sereen en glooiend landschap. Wij hebben als koppel volop genoten van de stilte, vogelgeluiden, grazende koeien, rust, prachtige bloemen en vlinders. Het was echt heerlijk. Je komt hier volledig tot rust. Mocht het erg warm zijn buiten, dan vind je prima verkoeling beneden binnen in het huis. Alle voorzieningen in de keuken zijn ruimschoots aanwezig, dat is erg prettig als je gaat koken.

8
Séjour en août 2018

Met onze dochter van bijna 2 jaar genoten van dit huisje & de omgeving. Het huisje is klein, maar heeft alles wat we nodig hadden. Een week met mooi weer dus we leefden vooral buiten in de heerlijke grote tuin (ligstoelen, trampoline, zandbank en schommel) en aan de meren in de buurt (Lac de Pannecière en Lac des Settons). Tot slot een rondleiding gekregen door La Grande Maison: ook erg mooi om met een grote groep te vertoeven! Bedankt voor je gastvrijheid en tips Antoinette!

8
Séjour en juillet 2018

Een heerlijke plek, erg romantisch huisje en heel vriendelijke ontvangst! De kinderen vonden de tuin heerlijk, en ook de koeien, ezel en allerlei kleine beestjes kregen de nodige aandacht. We vonden een prachtig plekje aan het Lac de Pannecière op 10 minuten met een speeltuintje, strandje, ijskraam, en verder niks. Voor voorzieningen en uitstapjes rij je even, maar het is zo'n prachtige omgeving dat dat geen straf is. Het was wel erg warm (lage plafonds), maar gelukkig kregen we een ventilator. En aan de meren is het heerlijk vertoeven en ook wandelen. Het huisje is vochtig, dus niet voor mensen met luchtwegproblemen. Er zijn geen afgesloten slaapkamers en de trap is erg stijl, dus met een baby of kruiper zou ik het niet aanraden. Het huisje is wel goed voorzien (klamboes, eenvoudige maar uitgeruste keuken, babybedje, kinderstoel, tv, haard, goede douche, bbq, etc.). De plek is prachtig en de prijs erg redelijk. Voor ons werden de minpuntjes ruimschoots gecompenseerd door de charme, omgeving en gezellige ontvangst.

8

Ajouter un message dans le livre d’or