Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Château de Salorges - Kasteelwoning

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Château de Salorges - Kasteelwoning'

Wim Peters a mis à jour son calendrier le 28 avr. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Château de Salorges - Kasteelwoning évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en juillet 2021

Samen met mijn 2 kinderen (10 en 13) hebben we 2 heerlijke weken gehad!
De kasteelwoning heeft een prachtige inrichting en een hele fijne keuken. Elke ochtend maakten we een wandeling door de prachtige omgeving, en ontbijt aan de rivier de Yonne. Met de grote meren in de buurt hebben we ook genoten van de watersportfaciliteiten.
Een grote aanrader!
Bedankt Wim en Lida voor jullie gastvrijheid!

9
Séjour en octobre 2019

Aanrader!
Wat een liefde hebben Lida en Wim in hun domein gestoken. Wij - gezin met 2 kinderen van 4 en 6 - hebben een heerlijke verlengde najaarsvakantie in de Morvan mogen vieren. De meer dan ruime kasteelwoning is van alle gemakken voorzien, met veel zorg en oog voor brocante schatten ingericht en de gastvrijheid van de eigenaars zorgde ervoor dat het bijna voelde alsof we bij opa en oma logeerden. Maar dan met alle privacy die bij een guesthouse hoort.
Een absolute aanrader voor iedereen die zoekt naar een uniek plekje in de Morvan.

9
Séjour en septembre 2019

Het huisje en uitzicht zijn prachtig. Het kasteel zelf is ook een plaatje. En dan, 's ochtends wakker worden met de koeien voor het raam en de kippen die scharrelen voor je deur. De kleine kinderen hebben heerlijk gespeeld op de schommel, glijbaan en trampoline. Er zijn geen leuke restaurants in de buurt of activiteiten. Ook waren we de eerste dagen de enige gasten. Het was heerlijk, maar je moet wel de knop omzetten met elkaar! Een warme aanbeveling voor een aantal dagen!

8
Séjour en août 2019

wat hebben we genoten en wat een lieve mensen zijn Lida en Wim
dit was voor ons de tweede keer ik raad iedereen aan om van dit stukje gezelligheid en omgeving enorm aan
het huisjes is van alles voorzien en we gaan zeker nog terug
grote compliment voor deze twee mensen

9
Séjour en août 2019

Fantastische plek!
We zijn er voor de 2e keer geweest dit jaar en hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd! Als je van eenvoud en rust houdt is dit een heerlijk verblijf voor een vakantie. Mijn dochter van 12 heeft zich wederom kostelijk vermaakt met de kleinkinderen van Wim en Lida en met de andere kinderen.

8

Ajouter un message dans le livre d’or