Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Vouas

Voir les photos (47)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 3
8,5
Classement
 

Disponibilité de 'Petit Vouas'

Esther van der Maarel en Paul Berghegen a mis à jour son calendrier le 15 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Petit Vouas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en septembre 2021
Frits en Lenny Overbeek

Prima huisje, zeer compleet. Mooi en rustig gelegen, met een fijne tuin.
Ondanks de lage waterstand van het meer, toch kunnen zwemmen
vlakbij het huisje. Prachtige omgeving, heerlijk rustig overal.
Gastvrije en behulpzame eigenaren. Helemaal top.
Bedankt Paul en Esther

9
Séjour en août 2021

Omdat ons verblijf vorig jaar zo fijn was, zijn we dit jaar weer naar Petit Vouas gegaan. En het was weer super! Het huis met terras is gezellig en alles is aanwezig voor een prettige vakantie. De omgeving is heel fijn: aardige mensen in de buurt, mooie natuur, mooie uitzichten en we hebben veel gezwommen in het heerlijke meer bij het huis. De straatlantaarns gaan 's avonds op tijd uit, zodat je bij helder weer goed naar de sterrenhemel kan kijken (veel vallende sterren gezien!). Deze keer waren de verhuurders zelf in Grand Vouas, het andere deel van het huis. Dat was een leuke kennismaking en het was mooi om te zien dat ze zelf ook zo genieten van de omgeving. Volgend jaar komen we terug!

9
Commentaires de Esther van der Maarel en Paul Berghegen

Bedankt voor jullie mooie recensie! Wij vonden het ook erg leuk om jullie te ontmoeten. En Mide en Boris heel erg bedankt voor de mooie tekeningen! Tot volgend jaar!

Séjour en juillet 2021

Heerlijke plek op schitterende locatie. Het huis is schoon, knus en compleet. Een aanrader voor rustzoekers en levensgenieters. Wij komen hier graag nog eens...

9
Commentaires de Esther van der Maarel en Paul Berghegen

Bedankt voor jullie mooie recensie, wij zijn blij dat jullie het naar je zin hebben gehad! Vriendelijke groeten van Esther en Paul

Séjour en septembre 2020

Mooie omgeving die je rustig kan ontdekken via mooie routes en bochtige wegen. Historische steden op ruim uur afstand, interessant museum over de Kelten en de Romeinen met opgravingen op locatie. Chateau - Chinon op ruim 10 min. rijden voor alle boodschappen. Fijn strandje in Chaumard (8 min).
Huisje was oke, wij vonden het erg aan de prijs voor hetgeen wij kregen, maar neemt niet weg dat we mede, ook door het mooie weer, een lekkere week hebben gehad.

7
Séjour en juillet 2020

Le pepit vouas . Wat een heerlijk huisje. We hebben er een weekje van mogen genieten en hebben dat dan ook met volle teugen gedaan. Een heerlijke tuin om van te genieten en voldoende schaduw voor als het even iets te warm is. Het meer is heerlijk om in te zwemmen en voor de vissers onder ons ook zeker een aanrader. Wij hadden de hond mee en ook voor het beestje was dr genoeg te genieten. Op een klein kwartiertje vindt je een dorpje waar je alles kan kopen wat je nodig hebt. Oftewel..... genoten..... fijne verhuurders..... mooi huisje en heerlijke omgeving. Een aanrader

9

Ajouter un message dans le livre d’or