Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Crecy

Voir les photos (37)
/
 

Disponibilité de 'Petit Crecy'

Peter Kuikman a mis à jour son calendrier le 18 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Petit Crecy évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en septembre 2022

Heerlijk rustig gelegen met veel privacy en weidse uitzichten. Huisje voorzien van mooie keuken, prima bedden en goede badkamer. Alleen jammer dat de Wi-Fi heel traag is en de ontvangst op de mobiel ook. Wij hebben een prima tijd gehad!

9
Séjour en septembre 2022

Genoten van de rust , het uitzicht en de fijne woning. De gîte is van alle gemakken voorzien en uitstekend geoutilleerd.
een aanrader!

10
Séjour en septembre 2022
Christa

Een geweldig huis.
We hebben hier een heerlijke week rust gevonden. Na een drukke tijd in de Provence, vonden we hier echte vakantierust. Prachtig zicht over de regio. Een prachtig zwembad (en super onderhouden mede door "Harriet" de stofzuiger. Mooie grote tuin, waar altijd wel een schaduwplekken te vinden is, maar ook zomaar een specht op de boom komt tikken.
Het huis zelf is van alle gemakken voorzien, prima badkamer, uitstekende bedden. Keukenspullen, borden, glazen messen, vormen etc super.
Ook de communicatie met eigenaar en beheerder verliepen van een leien dakje. Echt een aanrader voor de rustzoeker.

9
Séjour en août 2022
A.E.van Evert

Een prima gîte voorzien van alle benodigdheden met een fijn zwembad om in af te koelen. En dat op een prachtige plek met een geweldig uitzicht over het landschap van de Nièvre. We hebben hier een heerlijke week doorgebracht.
Peter, bedankt voor je vriendelijke ontvangst en alle informatie die je ons, ook vooraf via de mail, gegeven hebt. We komen graag terug op deze plek.

10
Séjour en août 2022

Als je écht tot rust wilt komen, moet je naar Petit Crecy. Een weids uitzicht over de velden, schitterende zonsondergangen en prachtige vogels (bijeneters!) . Als het te heet werd, namen we een duik in het zwembad.
In de schaduw onder de bomen deden we spelletjes en we konden zelfs tafeltennissen (jammer dat het iets te hard waaide de eerste dagen). In de gite is alles aanwezig en mocht je toch iets missen, dan vraag je het aan Peter en is het er in een handomdraai.
Een mooie streek om te wandelen (wandelkaarten in de gite aanwezig) en af en toe een marktje te bezoeken. Met de auto ben je in 25 minuten bij een lekker meertje. En er is nog meer te doen: Peter heeft ons goede tips gegeven.
Kortom: we hebben twee heerlijke weken gehad, met een geweldig slot: het maaien van het gras met de trekker. De jongens vonden het geweldig. Bedankt, Peter!

10

Ajouter un message dans le livre d’or