Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Rose de Provins

Voir les photos (5)
/
  • 5
  • 1
  • 3
  • 3
  • 1
 

Disponibilité de 'Rose de Provins'

Gertjan Roos a mis à jour son calendrier le 16 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juin 2017

Het is en blijft n geweldige plek! Wij zijn hier nu voor de derde keer! Twee keer met caravan en nu in de gite! Alles aanwezig en genoeg luxe!! Gertjan is een schatje! En doet alles voor je! Verse broodjes elke ochtend en verse groente zo uit de tuin en wordt nog bezorgd ook! Een aanrader voor iedereen die rust zoekt en van de natuur houdt! Onze hond heeft het hier geweldig naar de zin!!! Gr. Bernhard en Monique

10
Séjour en août 2016

Beste Gertjan
Een heerlijke week in een fijne gite in een prachtige omgeving. De Morvan is een aanrader voor natuurliefhebbers. Dank voor je gastvrijheid! We hebben geboft met het weer, 1 dagje regen, de rest stralende zonneschijn. Wat wil je nog meer? De nachten zijn hier zo stil, heerlijk. Een plek om volledig tot rust te komen. We hebben genoten! Dank je wel en wie weet tot ziens!
Wil en Yvonne

10
Séjour en août 2016

Beste Gertjan
We hebben een heerlijke week gehad in deze rustgevende omgeving. Veel gezwommen in Lac de Settons, de jongens waren veel aan het tafeltennissen en ’s avonds in de gezellige gite spelletjes doen. ’s Ochtends in de zon ontbijten in volkomen stilte met uitzicht op de koeien, heerlijk! Kortom voor elk wat wils. Bedankt voor je hartelijke gastvrijheid!
Tot ziens,
Arjen en Hanneke, Pepe, Boaz en Eva uit Rotterdam

10
Séjour en août 2016

Beste Gertjan
Onze twee weken in deze prachtige gite zijn voorbij gevlogen. We hebben genoten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur. Kortom een heerlijke vakantie! Ook onze dochter heeft zich prima vermaakt met het kijken naar de koeien en de kippen en het spelen met de steentjes in de mooie tuin. Bedankt voor je gastvrijheid en wie weet tot ziens!
Bas, Eva en Hanna

10
Séjour en juillet 2016

Beste Gertjan
Onze eerste trip in Frankrijk en direct een heel goed gevoel. Prachtige streek de Morvan voor natuurliefhebbers en wandelaars. Een zeer goede ontvangst, ook onze hond Bazil was zeer welkom!! In de gite is alles aanwezig wat je nodig hebt en netjes als je aankomt! Lekkere wijn ter plaatse en verse broodjes voor het ontbijt van onze bakker Gertjan is zeker een pluspunt. Wie houdt van de rust en natuur een echte aanrader! Zelfs Basil was in zijn nopjes. Wij komen zeker nog eens langs om te ontstressen de ideale plek!! Tot ziens.
Sylvia, Patrick, Bazil

10

Ajouter un message dans le livre d’or