Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Au Coeur du Paradis en Morvan

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'Au Coeur du Paradis en Morvan'

Attention! Bert van Essen a mis à jour son calendrier le 01 déc. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Au Coeur du Paradis en Morvan évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en août 2019

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit prachtige huis waar we helemaal verliefd op zijn. Zeer sfeervolle en authentieke woonkamer, keuken en slaapkamers, die ook van alle gemakken zijn voorzien. Het was ook heerlijk toeven op de mooie terassen met het geweldige uitzicht en dan die rust! Je hoorde alleen de wind, de vogels en het gegraas van de koeien. Waar vind je dit nog? We hebben ook leuke uitstapjes naar Nevers, Autun, de rotsen bij Uchon en naar Lac des Settons gemaakt. Kortom een echte aanrader! Het contact met Bert was ook heel prettig.

9
Séjour en juillet 2019

Een heerlijk en gezellig huis om te verblijven. Een mooie tuin met genoeg zitplekjes in zon of schaduw. En dan die rust! Kijken naar de vogels, de charolais in de wei vlakbij de tuin, en niet te vergeten de sterrenhemel s’nachts. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Voor ons een huis om er nog eens naar toe te gaan!

10
Séjour en juin 2018

Een heerlijke week gehad in het van alle gemakken voorziene huis van Bert en Marion. Het is ruim en zeer sfeervol ingericht. De fles wijn op tafel vormde een aangename welkomstgroet. Dank daarvoor! Het weer was prachtig en daardoor konden we genieten van de terrassen. In het bijzonder van het terras te midden van de bloeiende lavendel (bezocht door vele vlinders) met het fantastische uitzicht. Bij aankomst waren we enigszins verrast dat de woning onder hetzelfde dak gelegen is als het buurhuis. Dat hadden we niet begrepen. Maar het leverde geen enkel probleem op. Op de terrassen zie je elkaar niet en binnen zijn de muren zo dik dat je niets van elkaar hoort. De week was tekort. Een paar keer de fietsen achter op de auto gezet en bijvoorbeeld gefietst langs het Canal du Nivernais, dat in een half uur te bereiken is. Ook in de omgeving van Ternant (met de mooie triptieken) was het voor ons goed mogelijk te fietsen. Overigens is er in het huis een uitgebreide verzameling kaarten en informatiemateriaal. Kortom, een huis om nog eens terug te komen. Misschien op een moment dat de houtkachels mogen branden.... Bert en Marion, hartelijk dank dat we jullie huis konden huren! We geven jullie graag een compliment voor de zeer volledige inventaris. Zelden zo'n goed voorzien huis aangetroffen!

10
Séjour en juillet 2017

Een aanrader!
Een heerlijk huis met een fantastisch uitzicht!! zowel buiten als binnen is het goed vertoeven! heerlijk in de hangmat de koeien volgen en in het Romeinse bad als het te warm wordt... Autun is echt een fantastisch stadje! Dank ook voor de fijne communicatie, zeker ook toen we even voor de verkeerde deur stonden (van de buren namelijk) en het sleutelkastje niet open kregen ;-) Ook als het echt warm is kan je heerlijk wandelen in het bos bij het monument, heerlijk koel.

10
Séjour en juin 2017

Een heel leuk huis, met in de periode dat wij er waren ook gelukkig heerlijk koel binnen.
Mooie plekjes om buiten te zitten en zonder burengeluiden te kunnen genieten van de stilte.
Met de prachtige lavendel buiten waanden we ons soms met de tropische temperaturen in de Provence.
Uitgebreide inrichting door het hele huis.
De haard niet gebruikt, dus moeten we denk ik nog maar eens in de herfst terugkomen :-)
Jammer dat we niet in de rust konden vertrekken, maar midden in de grasmaaigeluiden en rondvliegende grassprieten van de vrijwel naast de auto werkende grastrimmer naast de auto moesten inladen. Het stond wel in de map dat het kon gebeuren, maar toch...

9
Commentaires de Bert van Essen

Grasmaaien gebeurt niet meer op de vertrekdag

Ajouter un message dans le livre d’or