Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Koetsiershuisje la Croix Chatain

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Koetsiershuisje la Croix Chatain'

E.C. Bussink / E.J. Gerritsen a mis à jour son calendrier le 12 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Koetsiershuisje la Croix Chatain évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,3
Séjour en août 2022

Dag Erik en Elsje.. Bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.. We hebben erg genoten van jullie schitterende plek in Lormes, en dank zij tips van jullie en jullie vrienden van de mooie kunstroute, restaurantjes en een indrukwekkend mooi jazz-concert. Alles goed verzorgd.. Heel compleet en heerlijk huisje..We waanden ons even terug in de tijd.. Heerlijk. met alle rust van de uitgebreide tuin, fontein en natuurlijk de lieve ezels.
Merci bien! Carolien en Jan.

9
Séjour en juillet 2021

Een heerlijke week beleefd in het romantisch en complete koetsiershuisje op een prachtig landgoed met wijds uitzicht over de Morvan. Wat een rust hier, geweldig!!!!!
Het sfeervolle overdekt terras met fijne en comfortabele stoelen .(en ook ligstoelen.....heerlijk om lekker te tafelen met een glaasje wijn en smaakvolle kaasjes uit de regio. Supermarkt "om de hoek", ideaal voor de boodschappen.
Croissants en stokbrood ( en gebak) uiteraard van de fijne bakker uit het dorp.
Elsje en Eric met hun lieve hond Pom als gastvrije en zeer vriendelijke eigenaars die ons bij hen zeer welkom lieten voelen, merci bien!!!! en tot een volgend keer!
Saluutjes van Reinder en Marianne

9
Séjour en juillet 2019

Het is een prachtige plek als je van rust en natuur houdt! Alles op loopafstand is, dit is echt een pluspunt! Wat ons tegenviel was de netheid, er was helaas niet goed schoongemaakt. Nadat we dit gemeld hadden werd ons deze feedback niet in dank afgenomen want ondanks dat we nog een keer willen boeken zijn we niet meer welkom!

7
Séjour en septembre 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten van en in het Koetsiershuisje op landgoed La Croix Chatain in Lormes. We voelden ons onmiddellijk thuis.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand onder het gezellige afdak. De ezel, het paard en de geiten werden onze beste vrienden.
Bedankt voor de gastvrijheid.

9
Séjour en septembre 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten in het koetsiershuisje op het landgoed La Croix Chatain. We hebben ons onmiddellijk thuisgevoeld in het
complete huisje met een fijne keuken en een heerlijk overdekt zitje.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand. Op het landgoed waren het paard, de ezel en de geiten onze beste vrienden. Het landgoed en de omgeving in de Morvan waren aangenaam en rustgevend.
Dank voor de gastvrijheid.

9

Ajouter un message dans le livre d’or