Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Koetsiershuisje la Croix Chatain

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Koetsiershuisje la Croix Chatain'

E.C. Bussink / E.J. Gerritsen a mis à jour son calendrier le 09 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Koetsiershuisje la Croix Chatain évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en juillet 2021

Een heerlijke week beleefd in het romantisch en complete koetsiershuisje op een prachtig landgoed met wijds uitzicht over de Morvan. Wat een rust hier, geweldig!!!!!
Het sfeervolle overdekt terras met fijne en comfortabele stoelen .(en ook ligstoelen.....heerlijk om lekker te tafelen met een glaasje wijn en smaakvolle kaasjes uit de regio. Supermarkt "om de hoek", ideaal voor de boodschappen.
Croissants en stokbrood ( en gebak) uiteraard van de fijne bakker uit het dorp.
Elsje en Eric met hun lieve hond Pom als gastvrije en zeer vriendelijke eigenaars die ons bij hen zeer welkom lieten voelen, merci bien!!!! en tot een volgend keer!
Saluutjes van Reinder en Marianne

9
Séjour en juillet 2019

Het is een prachtige plek als je van rust en natuur houdt! Alles op loopafstand is, dit is echt een pluspunt! Wat ons tegenviel was de netheid, er was helaas niet goed schoongemaakt. Nadat we dit gemeld hadden werd ons deze feedback niet in dank afgenomen want ondanks dat we nog een keer willen boeken zijn we niet meer welkom!

7
Séjour en septembre 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten in het koetsiershuisje op het landgoed La Croix Chatain. We hebben ons onmiddellijk thuisgevoeld in het
complete huisje met een fijne keuken en een heerlijk overdekt zitje.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand. Op het landgoed waren het paard, de ezel en de geiten onze beste vrienden. Het landgoed en de omgeving in de Morvan waren aangenaam en rustgevend.
Dank voor de gastvrijheid.

9
Séjour en septembre 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten van en in het Koetsiershuisje op landgoed La Croix Chatain in Lormes. We voelden ons onmiddellijk thuis.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand onder het gezellige afdak. De ezel, het paard en de geiten werden onze beste vrienden.
Bedankt voor de gastvrijheid.

9
Séjour en août 2017
Harry & Wendy

Beste Elsje & Eric,
Wij hebben een geweldige week gehad in het koetshuisje. Wat een prachtig landgoed hebben jullie.
Wij hebben genoten van al het moois, de vele bloemen, vlinders, beelden en van onze buurtjes in het poorthuis. Het was reuze spannend om met Boudewijn en Stijn de kelder van het voormalige chateau in te duiken op zoek naar vleermuizen en vuursalamanders.
Ook het jazzconcert was super! Wat een feestje :-)
Wij komen graag nog eens terug.
Hartelijke groeten,
Harry & Wendy

9

Ajouter un message dans le livre d’or