Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Montsermage

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'Montsermage'

Esther en Martin Smeding a mis à jour son calendrier le 10 nov. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Montsermage évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en octobre 2022

Ik heb 1 week genoten van gite Montsermage . Het huis is van alle gemakken voorzien. en heeft een heerlijk grote tuin waar mijn hond ook zeer van heeft genoten. Nederlandse zenders op de t.v! Zeer gastvrije eigenaars die mij de nodige informatie van de omgeving gaven. Ik heb daar prachtige wandelingen gemaakt. In Moux -en -Morvan is een kleine supermarkt en bakker.

9
Séjour en juillet 2020

2 heerlijke weken gehad in de gite van Martin en Esther. Super fijn huis en mooie omgeving. Zeker een aanrader voor een fijne vakantie

Groet Don en Jolanda
En Joey

10
Séjour en mai 2019

We komen al jaren naar de gite op Montsermage. Altijd fijn om hier te zijn. De omgeving is prachtig en lekker rustig. Ook genoeg mogelijkheden om een leuk stadje, kasteel of brocante te bezoeken. Zwemmen in Lac Setton en lekker wandelen. Het huisje is ruim en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

10
Séjour en octobre 2012

Vier keer zijn we nu te gast geweest in Moux en daar zal het, wat ons betreft, beslist niet bij blijven! De prachtige plek en omgeving, het fijne huis, de rust, de gastvrijheid doen ons vast en zeker binnenkort besluiten die kant weer op te gaan!

10
Séjour en juillet 2011

We zijn weer thuis, slechts een paar uur en we missen Montsermage nu al!
Twee heerlijke weken doorgebracht in de sfeervolle gite van Martin en Esther.
We komen zeker terug in Moux!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or