Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Boerenhuisje

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'Boerenhuisje'

Tineke Beishuizen a mis à jour son calendrier le 23 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Boerenhuisje évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2020
willem en ankie pijpers

Prima huisje, met smaak verbouwd en ingericht.
Veel buitenruimte en uitzicht.
Ideaal voor ons hondje Filou.
Ze voelde zich gelijk thuis en bewaakte de ingang en genoot net als wij van het achterterras.
Het was een hitte golf week en door de grote boom en de ligging van het huisje kon je daar genieten van de koelte in de schaduw.

10
Séjour en août 2017

Vorige week hebben we een heerlijke week in Huis op de heuvel gehad. De rust of eigenlijk de absolute stilte, het uitzicht, de vele bekende en onbekende dieren geluiden. De koeien of stieren die gedurende de dag zich lieten horen, die 's avonds over de straat werden geleid naar een nieuwe frisse weide. De ondergaande zon die ons verbijsterde, de prachtige sterrenhemel.... Kortom: heureux comme dieu en France!
We missen dit maar nemen het mee in ons herinnering.
Het prachtige zonnige weer en de vele plekjes in de tuin hebben ons letterlijk en figuurlijk verwarmd.

9
Séjour en juillet 2017
Petra en Ronald van der Schagt

We hebben genoten van het huis op de heuvel. Zeker het uitzicht en de rust missen we nog elke dag. Onze hond heeft ook zeer genoten van zijn vrijheid in de grote tuin waar hij los kon lopen omdat het terrein helemaal omheind is. Er zijn overal plekken met fijne tuinstoelen waar je kan zitten en wat is luxer om een "wandelingetje" in je eigen tuin te kunnen maken. Het huis is ruim en alles is aanwezig. In de omgeving is genoeg te doen van wandelen, fietsen en leuke plaatsen bezoeken. Wij zijn nog zeker niet uitgekeken en komen graag nog eens terug.

10
Séjour en juillet 2017

Het huis, de voorzieningen, het uitzicht, de inrichting en de sfeer:het kan bijna niet beter.

10
Séjour en juin 2017
Arjo en Marian Oldenbeuving

We hebben genoten in dit prachtig gerenoveerde Boerenhuisje. Naast een frisse, comfortabele en sfeervolle inrichting beschikt dit Boerenhuisje over een heerlijk gemeubileerd voor- en achterterras. Een prachtig uitzicht vanaf het achterterras met ’s avonds een adembenemend mooie zonsondergang. Een fijne plek om te zijn.
In de omgeving zijn mooie, veelal goed gemarkeerde wandelingen te maken. Een bezoek aan steden zoals Autun en Nevers zijn vanuit deze locatie goed te doen en zeker de moeite waard.

10

Ajouter un message dans le livre d’or