Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Châtaigne

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'La Châtaigne'

Frank Christiaans a mis à jour son calendrier le 26 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Châtaigne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,5
Séjour en juin 2022

Leuk huis, comfortabel ingericht, ook de keuken is van alles voorzien. Goede bedden. Flink terrein, met ruim voldoende zitjes. In een stil gehucht, met prachtige uitzichten, en in een schitterend stuk van de Morvan.

9
Commentaires de Frank Christiaans

Beste familie Gijsbers, hartelijk dank voor jullie mooie recensie. Het is fijn te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.. Wellicht tot een volgende keer, hartelijke groeten Frank en Yvon Christiaans

Séjour en août 2019

Een week verbleven in dit huis in de Morvan. Prachtige (ietwat rustige) omgeving waar voldoende te beleven valt in de natuur! Het huis was groot en compleet ingericht. Genoeg binnenshuis of rondom te doen (spellen, boeken, tafeltennis etc). Aan de hygiene/schoonmaak valt veel te verbeteren. Onze dreumes had zwarte kleren van het kruipen, er lag overal stof onder bedden en stoelen en de badkamer rook niet fris (plafond zat onder de spinnen). De tuin lag vol hondenpoep. Wat ons betreft geen aanrader. Zeker niet voor de €50,- euro verplichte schoonmaakkosten.

6
Commentaires de Frank Christiaans

Bedankt voor de reactie op het verblijf in ons huis in de Morvan. Goed om te horen, dat het huis qua outillage en omgeving in goede smaak viel. Waar wij uiteraard minder blij mee zijn , is dat de hygiëne volgens jullie te wensen overliet. Dat kan natuurlijk niet. De beheerster draagt zorg voor de schoonmaak en wanneer dat niet in orde is, valt dat ons te verwijten. Wat betreft de honden[poep: het lijkt ons ietwat overdreven, dat de tuin 2000 m2 vol hondenpoep lag. Er zijn idd wel eens boerderijhonden , die hun behoefte doen in onze tuin, aangezien, die honden daartoe zelf toegang verschaffen. Meestentijds wordt dit dan ook opgeruimd. We hebben als reactie hierop contact opgenomen met onze beheerster. Zowel wij als zij hebben het hoog opgenomen en maatregelen genomen, zodat e.e.a. in de toekomst niet nog eens gebeurt. Wij hebben nl niet eerder klachten van huurders gekregen. Wij stellen hoge eisen aan ons huis m.b.t. de verhuur. De fam. Kleijn hebben wij de helft van de schoonmaakkosten terugbetaald. We gaan er van uit, dat de genomen maatregelen voldoende soelaas bieden in de toekomst. Frank Christiaans - La Châtaigne

Séjour en octobre 2017

Ook de tweede keer in dit bijzonder sfeervolle en goed uitgeruste huis is weer uitstekend bevallen. Mede dankzij het fantastische weer hebben we volop kunnen genieten van de ruime tuin rondom het huis. En de prachtige Morvan biedt volop gelegenheid tot het maken van de allermooiste wandelingen, zeker in deze tijd van het jaar met al die herfstkleuren. Je komt bijna niemand tegen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er interessante steden, dorpen en kastelen in de omgeving te bezoeken, die alle zeer de moeite waard zijn. Culinair is er meer dan genoeg te beleven, met prima restaurants en in het nabije Ouroux de "Caves Barbotte" waar mooie wijnen en streekprodukten te koop zijn. Kortom, we komen graag nog een derde keer, want we zijn hier nog lang niet uitgekeken.

9
Séjour en octobre 2016

Een heerlijke nazomerweek gehad in een fantastisch huis. Het huis zelf is erg sfeervol met heel veel leuke details. Het heeft een authentieke Franse sfeer en is ook erg comfortabel. De omgeving is adembenemend en je kunt er prachtige wandelingen maken. In de omgeving zijn een paar leuke dorpjes die nog voldoende levendig zijn, met een bakker en andere winkels en leuke restaurantjes. Dat is op het Franse platteland helaas nog wel eens anders. Kortom, een huis om graag naar terug te komen.

9
Séjour en juin 2014

Leuk authentiek Frans huisje midden in het rustige ouroux. Het huis is van alle gemakken voorzien, tuinmeubilair, nette badkamer en en vaatwasser, en wifi. Het huisje is omringd door zonovergoten tuinterrassen, maar ook schaduwmogelijkheden.,Voor de kleine boodschap kunt u het dorpje in, daar zit ook een hele gezellige gastvrije wijnboer. Voor de grotere boodschap ongeveer 20 minuutjes rijden. Overdag is het binnen in het huis lekker koel. Wij hebben 2 avonden slecht weer gehad, en hebben toen lekker bij de open haard gezeten. Er kunnen heerlijke wandelingen gemaakt worden, en in de buurt is ook een meer te vinden waarbij er lekker aan een strandje gelegen kan worden. Kortom lekker huis, maar wel voor mensen die van de rust kunnen genieten.

8

Ajouter un message dans le livre d’or