Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

de Boulangerie

Voir les photos (35)
/
 

Disponibilité de 'de Boulangerie'

Attention! Wim Oudejans en Angelique Otten a mis à jour son calendrier le 31 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de de Boulangerie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en novembre 2021

Hoi Angelique en Wim , wij hebben ondanks een moeilijke start erg genoten bij jullie en de morvan is een geweldige streek en het etentje bij jullie was erg gezellig en het bottelen van de wijn was heel leuk en de wijn is heerlijk wij hopen dat het verder goed gaat met de verhuur en misschien tot ziens groeten Ria en Lucas

8
Séjour en juin 2019

Wat een fijn plekje in de Morvan. We hebben echt het Franse leven meegemaakt in dit stilte van dit mooie dorpje. Mooi uitzicht vanuit de tuin en een sfeervol authentiek huis. Merci

9
Séjour en septembre 2018

Charmant huis in een leuk Frans dorp. Lekkere zonnige tuin. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen gemaakt. Mooie expositie in het dorp gezien in de galerie. Leuke dorpjes in de buurt bekeken. Leuke brocantes bezocht. Koeien worden verweid over de weg zoals vroeger. Mooie omgeving.

10
Séjour en juillet 2018

Romantisch en sfeervol ingericht vakantiehuis. Een mooie tuin met prachtig uitzicht en lekker zonnetje. De koeien werden verweid voor de deur. Een stoet met grote koeien en kalfjes, Leuk om mee te maken. Leuke wandelingen gemaakt en mooie plaatsen bezocht. Bedankt voor deze fijne vakantie. Meike en Rene.

9
Séjour en juin 2018

Wij werden hartelijk verwelkomd door Angelique en Wim . Dat was een goed begin van onze vakantie. Alles zat mee. Het huis was heel erg sfeervol en voldeed goed aan onze wensen. Mooi ingericht en daar houden wij van. De tuin was genieten met veel zon en een prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten bij leuke restaurantjes in de omgeving. We zijn echt tot rust gekomen in deze week. Leven als god in Frankrijk in de Boulangerie.
Tot de volgende keer.
Jan en Theo

9

Ajouter un message dans le livre d’or