Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Petite Chaume - het huis met de blauwe luiken

Voir les photos (44)
/
  • 15
  • 3
  • 6
  • 4
  • 6
  • 3
8,5
Classement
 

Disponibilité de 'La Petite Chaume - het huis met de blauwe luiken'

Dieuwke Reehoorn a mis à jour son calendrier le 29 déc. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Petite Chaume - het huis met de blauwe luiken évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en septembre 2022

Wat een fijn huis op deze prachtige plek. Je raakt niet uitgekeken op het landschap. Heerlijke rust. Rond de schemering komen de reeën in de verte uit de bossen. Ook binnen zijn de faciliteiten dik voor elkaar. Fijne keuken met maar liefst twee ovens. Wij zaten er half september; overdag warm genoeg om te zwemmen, ’s avonds genoeg afgekoeld om de haard aan te steken. Echt een fantastische openhaard. Wij komen graag nog eens terug!

9
Séjour en septembre 2022

Heerlijk huis in een prachtige omgeving! We zijn hier met 3 gezinnen met kleine kinderen geweest. Er is voldoende ruimte om een beetje privacy met het gezin te hebben en tegelijkertijd kan er volop samen gespeeld en geleefd worden. Fijn zwembad, hele fijne keuken, jeu-de-boulebaan is een leuk extraatje. Op de warme avonden hebben we buiten gegeten en na-getafeld onder een prachtige sterrenrijke hemel! Het ligt wel een beetje afgelegen, voor de boodschappen moet de auto gepakt worden.

9
Séjour en septembre 2022

Prachtig uitzicht. Absolute stilte en rust.
Lekkere grote tuin. Helaas is het huis en meubilair gedateerd met achterstallig onderhoud. Boven etage heeft een grondige opruim en metamorfose nodig. Ook zwembad, toegangspoort, badkamers, etc. En let op…. Als je met je hond komt, omheining is prikkeldraad en daardoor kan een normale afmeting hond eronderdoor en de weilanden inlopen.
Dit ook aan de eigenaren laten weten, want alleen zo kan iemand lering eruit trekken en dingen aanpassen. Alleen maar mega positieve reviews heeft niemand wat aan als blijkt bij aankomst dat zaken anders zijn. Dus met wat aanpassingen en onderhoudt moet het goedkomen.

4
Séjour en août 2022

De tuin, het uitzicht op de heuvels en het zwembad waren heerlijk. Het huis zelf is gedateerd, met name de badkamer, een douchecabine in een slaapkamer en de oude en zeer gedateerde slaapkamers boven. Dat maakte dat de prijs / kwaliteit verhouding echt niet in orde was.

5
Séjour en août 2022

Prima vertoeven in de Morvan voor gezinnen met kinderen. Heerlijk verfrissend zwembad, grote trampoline en prima pooltafel. Mooi groot huis met alle gewenste faciliteiten. Daarnaast prachtige omgeving voor wandelen en wielrennen. Daarnaast kan ik de kookkunsten van Joah van harte aanbevelen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or