Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte Domaine de Savigny

Voir les photos (34)
/
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
 

Disponibilité de 'Gîte Domaine de Savigny'

Gretha Wijbenga a mis à jour son calendrier le 23 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en septembre 2013

Een heerlijk plekje met een schitterend uitzicht rondom. Als gastvrouw en gastheer zijn Gretha en Sjoerd uitermate geschikt en ze doen alles om het de gasten naar de zin te maken. Gretha kan heerlijk koken en bij mooi weer wordt er buiten ontbeten of gedineerd. Een adres om heerlijk tot rust te komen midden in de natuur.

10
Séjour en août 2012

Uitstekende accommodatie! We hebben een supervakantie gehad. Het vakantiehuis was ruim en van alle gemakken voorzien. Rondom het vakantiehuis ligt een parktuin van 2 hectaren, waardoor we heerlijk hebben gewandeld met onze hond. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van de tables d'hotes in het manoir op hetzelfde domein. Het eten was prima in orde. Een dikke voldoende voor onze gastvrouw, die onze vakantie tot een plezier heeft gemaakt. Mvg Giel en Marion.

9
Séjour en mai 2011

Dit is echt een aanrader! We werden heel hartelijk ontvangen door eigenaren Gretha en Sjoerd. Dit was het begin van een heerlijke week met mooi weer, wat op zich niet zo verwonderlijk is want volgens de ANWB is dit een gebied met een grote kans op mooi weer. Wat heeft de Bourgogne een prachtig, zeer divers landschap zeg! De complete uitrusting én stijlvolle inrichting van de woning maakten de momenten "thuis" ook zeer aangenaaml. De woning is comfortabel en heeft royale leefruimtes, waaronder een gezellige woonkeuken. Ook onze dochter van vier jaar kon zich hier prima vermaken. Chapeau!

9
Séjour en juin 2008

Boven verwachting! Dat was wat we voelden toen we weer huiswaarts keerden.
Jammer dat ik niet eerder ontdekte dat ik op deze manier kon reageren om jullie te laten weten hoe fijn ik het heb gevonden.
Binnenkort zijn wij er weer. De boeking is al rond. Alhoewel we donderdag al hopen bij jullie te zijn.
Weer of geen weer, het is een heerlijk plekje. Liefs en groeten, Ans.

8

Ajouter un message dans le livre d’or