Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ravieres

Voir les photos (58)
/
 

Disponibilité de 'Ravieres'

Albert Vonk a mis à jour son calendrier le 07 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Ravieres évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en juillet 2021
Ron Schümaker

We hebben een heerlijke week doorgebracht in deze bijzonder rustige gîte. Hij is prachtig gelegen, met heel veel privacy. Het was iedere ochtend weer een verrassing welke vogels zich zouden laten zien. Vooral het paartje boomklevers was bijzonder. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt in de directe omgeving, en in de nabij gelegen Morvan. Het is een heel mooi gebied, we kunnen het iedereen aanbevelen. Af en toe kwam de boer langs om zijn koeien te verweiden, die stonden steeds op een iets ander veld in de nabijheid van de gîte. Op de foto het achteruitzicht vanuit de tuin.

8
Séjour en mai 2018

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Albert en Ilse zijn heel gastvrij. Je valt in slaap met het geluid van een nachtegaal en je staat op met dat van de Hop. Huisje is super comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ik heb samen met Ilse prachtige wandelingen door de Morvan gemaakt. In het dorp zit een heel goed restaurant waar je ook heerlijk eten af kunt halen. Zeker voor herhaling vatbaar.

10
Séjour en juillet 2017

Huisje op een rustige vrije plek met geweldig uitzicht. Basic huis maar alles is er met name goede matrassen. Rust natuur en paarden die rustig enkele meters voor het huis langs lopen s'ochtends. Overigens is een paardencoachsessie iedereen aan te raden, het levert altijd wat op! Aanrader!

8
Séjour en juin 2017
Alex Hendriks

Het is herfst en een start gemaakt met fotoalbum "Ravieres Frankrijk", Dan haal je toch herinneringen op waarvan ik iets wil delen. Deze locatie is oase van rust, en als je wat "drukte" wilt dan zijn er mogelijkheden te over om bezienswaardigheden, steden te bezoeken. Bijna elke dag er even op uit om cultuur op te snuiven en te genieten van het prachtige landschap. Een prima stek om op te nemen in een rondreis, 2 a 3x ergens een week, door dit enorme land met zijn verscheidenheid.

9
Séjour en juin 2017
Rosa van Leeuwen

Wat een heerlijke vakantie! Een mooie rustige plek waar je prachtige wandelingen kan maken :)

10

Ajouter un message dans le livre d’or