Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine de la Croix

Voir les photos (33)
/
  • 16
  • 6
  • 8
  • 0
  • 8
9,3
Classement
 

Disponibilité de 'Domaine de la Croix'

Erik van de Ven a mis à jour son calendrier le 17 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine de la Croix évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en avril 2022

Voor de 2de maal een geweldige paasvakantie gehad met de ganse familie (13p) in dit prachtige huis. Heel mooi weer, kunnen zwemmen (met een beetje hulp van de warmtepomp) en veel activiteiten kunnen doen zoals lasergame, battle archery, vélorail. Een hoogtepunt was zeker met een elektrisch bootje varen in les Voûtes de la Collancelle. Na 2 jaar onderbreking door corona hebben we er dubbel van genoten...
Met een pluim voor Erik voor de vlotte contacten!

10
Séjour en août 2021

Wij waren met een grote groep. Opa en Oma met kinderen en kleinkinderen. Wij troffen een goed onderhouden en heel schoon vakantiehuis aan.
Er is een diepe, afgesloten tuin. Ook de auto’s kunnen binnen deze omheining geparkeerd worden.
Er is veel buitenspeelgoed en ook op de speelzolder is veel speelgoed en zijn er boekjes. Er is ook een overdekte speelruimte met tafeltennistafel.
De ruimte in de woning en de slaapkamers (met het eigen sanitair), de goed uitgeruste keuken en bijkeuken, zorgen ervoor dat ieder toch zijn eigen plekje heeft en zijn spullen kwijt kan.
De supermarkt en de bakker zijn dichtbij. Het zwembad, de jacuzzi en al het speelgoed geeft al veel vertier. Wil je ook iets ondernemen, dan moet je al snel een stukje rijden. Bij ons was de elektrisch ondersteunde Velorail du Bazois Morvan (25 km) heel geslaagd.
Het huis ligt wel langs een doorgaande weg. Alhoewel die niet echt heel druk te noemen is, hoor je af en toe verkeer.
Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

10
Séjour en août 2021

Voortreffelijke week gehad met voor ieder sanitaire voorzieningen (klasse!). Heel mooi terrein met leuk zwembad en verrassende Jacuzzi. Weinig last van weg aan voorzijde. Prachtig landschap en heel vrij. En is er toch nog iets, dan word je zeer snel geholpen. Die vlieg van het begin hebben we nauwelijks meer gezien.

10
Séjour en juillet 2021

Wij hadden een superleuke vakantie!
Zowel kinderen en kleinkinderen hebben genoten! Het huis is heel praktisch en gezellig! Leuke activiteiten voor grote en kleine kinderen ( een 45 min. met de auto)
Mooie rustige omgeving!
Een aanrader voor families met kinderen of sportievelingen die graag fietsen (parc du morvan)!

9
Séjour en septembre 2020
Kolen

Dank je wel Erik, voor je gastvrijheid, en dat je ons onderdak hebt kunnen geven, was wel erg last minute, maar het paste perfect. Een geweldig huis om met een grote groep te verblijven, ik vierde mijn 60e verjaardag met kinderen, vrienden, kleinkind, helemaal top. Er ontbrak ons aan niets. Bakker en Supermarkt op nog geen 5 minuten rijden. Nogmaals Dank Erik.

9

Ajouter un message dans le livre d’or