Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Au Loir

Voir les photos (50)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2
 

Disponibilité de 'Au Loir'

Dees Schmitz a mis à jour son calendrier le 13 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en avril 2018

Eind april 2018 waren we voor de vijfde keer in Au Loir.
Het was weer thuis-komen. Wat een smaakvolle, gezellige en tegelijk praktische inrichting toch. De renovatie is prachtig gelukt en we hebben weer genoten van het voortreffelijke bed, de snorrende houtkachel en de heerlijke tuin met het fraaie uitzicht.
Mooie fietstochten gemaakt met onze E-fietsen en ook een urenlange wandeling gemaakt in een dichtbijzijnd bebost beekdal. Zeldzame orchideeën gevonden.
Wat een rust en ruimte in en bij Au Loir.

9
Séjour en mai 2016

Wij hebben erg genoten van dit prachtig huis. Het is een hele kunst om van de oorspronkelijke boerderij zoiets moois te maken. Daar komt heel wat bij kijken! En voor ons was alles aanwezig. Een groot compliment!
En wat een prachtige en rustige omgeving. Wij hebben een aantal wandelingen in de buurt gemaakt en veel vogels gezien, waaronder ooievaar, griel, verschillende roofvogels en bijeneter, en genoten van de prachtige vergezichten. Ook waren er veel bloemen. Wij hebben ook nog een bezoek gebracht aan de abdij van Cluny, wat zeer de moeite waard was.
Dit huis is een echte aanrader!

9
Séjour en août 2014

Heerlijke plek, mooi huis, knus, veel speelgoed..Kortom een fantastische plek voor een mooie vakantie! We kunnen het iedereen aanbevelen.

9
Séjour en août 2011

Heerlijk!!!!! het huis heeft/geeft een goed gevoel.

Sfeervol ingericht, fijne en behulpzame "virtuele" gastvrouw.

9
Séjour en août 2011

Ook bij ons 2e bezoek werden onze verwachtingen waarheid. Hartje zomer, maar met een lekkere bries, zodat 30 graden gewoon goed te hebben is. We hebben een lokaal marktje bezocht, honing, wijn en brocante gekocht. We hebben uren in de hangmat gelezen, maar ook heel veel tijd doorgebracht in de Loire voor verkoeling. Samen een kanotocht gemaakt (georganiseerd door camping la Chevrette in Digioin) van 7 km. Tijd voor elkaar, tijd voor het gezinsleven. Wel het nodige vertier opgezocht op een naburige camping, waar je brood kan halen en aanschuiven voor een gezellige maaltijd, tegen betaling natuurlijk. Het huis was ons nest waar we elke nacht steeds beter sliepen. Een aanrader.

10

Ajouter un message dans le livre d’or