Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bonaupont

Voir les photos (60)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 6
  • 1
 

Disponibilité de 'Bonaupont'

Attention! Maro Schmitz&Eric Bassant a mis à jour son calendrier le 12 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2013

Bekijk voor meer reacties de berichten in ons gastenboek op http://www.bonaupont.nl/gastenboek/

10
Commentaires de Maro Schmitz&Eric Bassant

In gastenboek eigen website staan de meest recente recensies .

Séjour en septembre 2012

We hebben met zijn 8-en (4 volw en 4 kinderen van 3, 5, 9 en 12 jaar) genoten van dit grote huis met enorme tuin! Mede dankzij het mooie weer hebben we veel tijd buiten door kunnen brengen en van de tuin, het speelgoed en het zwembad veel plezier gehad. Daarnaast hebben we veel van de omgeving kunnen zien, vooral Bourbon Lancy is prachtig om op aan te rijden, elke keer weer als we de hoek om kwamen en Bourbon zagen opdoemen genoten we weer van die aanblik. Ook van de tafeltennistafel in de garage is volop gebruik gemaakt en ik vermoed dat we slechts 10% van het volop aanwezige speelgoed hebben gebruikt. We zouden een verlijf met kinderen hier zeker aanraden.

9
Séjour en août 2011

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad in jullie prachtige huis. Onze vijf kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met al het overvloedige speelgoed in en om het huis. Zoals iemand anders ook al schreef, is het verbazingwekkend hoe snel iemand zich ergens anders "thuis" kan voelen. Voor ons gold dat in ieder geval ook. Het mooie weer heeft voor veel zwemplezier gezorgd, zowel bij het zwembad thuis als aan het strandje in Bourbon. Bijna elke avond is de barbecue aangeweest, en ook later op de avond de houtkachel buiten. Zo konden we heerlijk genieten van de prachtige stille avonden, met af en toe spectaculaire onweersluchten. De kinderen hebben bijna elke dag bramen en druiven geplukt en op het laatst ook een paar perziken. Heerlijk! We komen graag nog eens terug! Met heel veel lieve groetjes van Ed, Annemieke, Laurina, Timo, Amy, Yoran & Jaika

10
Séjour en juin 2011

We hebben een heerlijke, ontspannen vakantie gehad in Bonaupont. Onze 2 dochters (1 en 3) hebben zich prima in en om het huis vermaakt met al het speelgoed. Vooral het zwembad was met de hoge temperaturen een grote plus.

9
Séjour en juin 2011

We zijn net terug voor onze tweede keer in het huis. Een heerlijke plek voor de peuters van 2 en 4. Veel buitenspeelgoed en binnenspeelgoed. De twee knullen waren de koning te rijk. En je hoeft zo heerlijk weinig mee te nemen omdat het huis zo compleet is. De ruimte sprak ons nog het meeste aan, zowel in als om het huis. We komen graag nog eens terug!"

8

Ajouter un message dans le livre d’or