Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bellebiche

Voir les photos (36)
/
 

Disponibilité de 'Bellebiche'

Attention! Ed en Karin Stuij a mis à jour son calendrier le 13 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bellebiche évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2019
Rita en arthur

Wat een ontzettend leuk huis! Werkelijk van alle gemakken voorzien. Zeer ruime slaapkamers en een prachtige leefkeuken met separate woonkamer. Je voelt je direct thuis. De tuin is ook mooi, meerdere zitjes aan alle kanten van het huis, barbeque, prieeltje en buiten-douche. Fantastische zitkuil met vuurplaats voor een perfect kampvuur ‘s avonds. We hadden geluk met het weer, lekker warm, dus iedere morgen op de fiets naar Luzy voor vers stokbrood en croissantjes. Vervolgens ontbijten in de zon met een aanblik op de koeien in de wei. Mooie omgeving en hier kom je echt lekker tot rust. We komen zeker terug!

10
Séjour en août 2019

Een prachtig vakantiehuis vlakbij Luzy met een geweldig uitzicht over de heuvels en de koeien in de weilanden naast het huis. Het dorp en de supermarkten zijn op maar vijf minuten rijden. Het huis is bijzonder schoon en voorzien van alles wat je kunt bedenken.
Geluk voor onze kinderen: vlak voor onze komst waren er net een grote trampoline en een nieuwe schommel geplaatst. Ook is er veel speelgoed (voornamelijk puzzels, spelletjes en duplo) en verschillende (kinder)dvd's.
De verhuurders reageren snel op vragen en sturen vooraf een uitgebreide mail met tips om leuke dingen in de omgeving te doen.

10

Ajouter un message dans le livre d’or