Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Champ de beau

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'le Champ de beau'

Attention! Kees of Thea Meijer a mis à jour son calendrier le 30 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Champ de beau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en juin 2022

Heerlijke, stille plek. Je hoort alleen de vogels en de koeien. Het huis is comfortabel en heeft alles wat er nodig is voor een relaxte vakantie. En uiteraard een op en top vakantiegevoel door de aanwezigheid van het zwembad! Dat is echt genieten.

8
Séjour en octobre 2021

Een oase van rust! Gevoel van welkom om bij aankomst een flesje wijn op de tafel te zien. Nette,uitgeruste keuken. Een gezellige houtkachel waar we regelmatig gebruik van gemaakt hebben. Een beetje meer daglicht in de woonkamer zou helemaal fijn zijn....Hele fijne communicatie met de eigenaren. Ze gunnen je echt een goede vakantie. We hebben mogen genieten van de houtgestookte hot tub. Het was even uitzoeken hoe we die op goede temperatuur kregen maar eens je t vuurtje een poosje laat branden, is het heel erg genieten! Omdat we hier in oktober waren, hebben we maar korte monentjes gebruik gemaakt van het zwembad maar in de zomerperiode moet het heerlijk zijn. Je hebt een mooi uitzicht vanaf het zwembad. Voor mensen die van rust en wandelen houden, is dit een ideale plek.

8
Séjour en août 2020

Heerlijke week gehad in Le Champ du Beau. Het gezellige huis is van alle gemakken voorzien. Buiten hebben we een geweldige avond in de hottub gehad. Warm, windstil en onbewolkt weer, een flesje wijn en een schitterende sterrenhemel: onvergetelijk! Het zwembad is weliswaar nog niet af, maar we hebben er prima in kunnen zwemmen. Geen last gehad van de corona maatregelen in Frankrijk. Zijn duidelijk: binnen mondkapje verplicht, buiten niet. Gelukkig viel deze regio net buiten de regio's die juist deze week als oranje werden aangemerkt. Ook de omgeving is prachtig. Kortom: een mooi huis in een fraaie omgeving; een echte aanrader!

9
Séjour en septembre 2019

Het huis ligt heerlijk van de bewoonde wereld, af en toe een traktor.
Het was schoon. We hebben het heerlijk gehad door het mooie weer.
Het enige nadeel is dat er op de slaapverdieping geen toilet is.
Aanrader voor mensen die van rust houden.

8
Séjour en août 2018
Rianne

Echt een heerlijk huis waar we helemaal tot rust gekomen zijn. Lekker een boekje lezen onder een boom op de ligbedden. Of onder het genot van een wijntje de Franse sterrenhemel bestuderen.
De kinderen hebben zich bezig gehouden met bramen en beestjes zoeken; die waren er volop ;-)
Vanwege de hitte hebben we weinig ondernomen in de omgeving, maar we hebben ons niet verveelt.

9

Ajouter un message dans le livre d’or