Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Mégène

Voir les photos (14)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Disponibilité de 'La Mégène'

Attention! Ankie en Lex a mis à jour son calendrier le 09 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juillet 2014

Een zeer charmant bijgebouw op het landgoed La Mégène. We hebben het niet zomaar over een klein huisje, maar een volledige woning met eetkamer, zitkamer, keuken, badkamer en een zeer ruime slaapkamer. Van alle noodzakelijke benodigdheden voorzien! Een grote tafel voor uitgebreide diners en gezellige spellen, een comfortabele hoekbank en flatscreen TV voor de regenachtige dagen (die wij helaas twee hadden, maar dat mocht de pret niet drukken).

Bij mooi weer is het goed vertoeven aan het enorme overflow zwembad met uitzicht over de hele vallei. Het kasteel en het landgoed zijn erg mooi en de omgeving leent zich voor stevige wandelingen!

En vergeet niet met de uitermate gastvrije Ankie en Lex een bezoekje te brengen aan de wijnkelder!

8
Séjour en juillet 2007
Koen De Vos

We waren in de wolken over La Mégène. Met onze twee kinderen verbleven wij een weekje in de beheerderswoning naast het kasteel. De smaakvol ingerichte woning én het ruime park met zwembad én jacuzzi vielen erg in de smaak.

Alleen spijtig dat het Bourgondische weer niet meeviel. Regen, kou, weinig zon... Daardoor was het ook behoorlijk frisjes in de woning. Gelukkig konden we elke avond de houtkachel aansteken, zodat het toch nog gezellig toeven was in de zitkamer.

En oh ja, als u er ook eens verblijft, let op de hop - prachtige vogel met kuif - die zijn nest heeft onder de dakgoot.

8

Ajouter un message dans le livre d’or