Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Grands Essards

Voir les photos (25)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 3
9,3
Classement
 

Disponibilité de 'Les Grands Essards'

Margreeth Bos a mis à jour son calendrier le 19 mai 2022

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Grands Essards évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en avril 2022

Compleet, rustig en schoon. Mooie locatie!

10
Séjour en août 2021

We hebben een prima week gehad in Les Grands Essarts. De gite was gezellig ingericht, schoon, de bedden sliepen goed en er was een fijne douche. Het is een hele rustige plek, op een heuvel, met vanuit de tuin een prachtig uitzicht op een groot veld waar geregeld herten te zien waren. De eigenaren, Margreeth en Wim, waren zeer vriendelijk.

10
Commentaires de Margreeth Bos

Hartelijk dank voor deze leuke reactie, vriendelijke groet vanaf deze fijne plek in de Bourgogne.

Séjour en août 2021

Heerlijk huis met rust en fantastisch uitzicht. Groot terrein met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij hebben genoten!

9
Commentaires de Margreeth Bos

Het was leuk om te zien hoe de kinderen van de ruimte genoten.

Séjour en septembre 2020

Wat een geweldige week was het op Les grands essards! Prachtige natuur, mooie sterrenhemel, rust en erg aardige en gastvrije bewoners Wim en Margreeth.

10
Commentaires de Margreeth Bos

Merci beaucoup voor deze aardige reactie. Goed om te horen dat jullie het hier naar jullie zin hadden. Margreet en Wim

Séjour en août 2020
Richard

Een heerlijke plek. Zeer mooi en bijzonder gelegen op een heuvel met mooi uitzicht. Van bijna alle gemakken voorzien en met prima bedden. Dat hebben we helaas wel eens moeten missen bij andere gîtes. Gîte was ook super schoon. Fijn was dat. Omgeving echt voor rustzoekers. Kan ook zijn dat het door covid kwam maar we kwamen amper toeristen tegen. Er kan lekker gewandeld worden en bij thuiskomst konden we de boel goed koel houden door de vele ramen (vaak ook met hor!) tegen elkaar open te zetten. Heerlijk. Eigenaren wonen ernaast en zijn vriendelijk en discreet. Wij komen zeker nog een keer in een ander seizoen terug.

9
Commentaires de Margreeth Bos

Hartelijk dank voor de leuke reacties, het is fijn om te horen dat jullie van deze mooie plek genieten. Margreeth en Wim

Ajouter un message dans le livre d’or