Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Grands Essards

Voir les photos (25)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 3
9,2
Classement
 

Disponibilité de 'Les Grands Essards'

Attention! Margreeth Bos a mis à jour son calendrier le 29 juin 2021

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Grands Essards évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en août 2021

We hebben een prima week gehad in Les Grands Essarts. De gite was gezellig ingericht, schoon, de bedden sliepen goed en er was een fijne douche. Het is een hele rustige plek, op een heuvel, met vanuit de tuin een prachtig uitzicht op een groot veld waar geregeld herten te zien waren. De eigenaren, Margreeth en Wim, waren zeer vriendelijk.

10
Commentaires de Margreeth Bos

Hartelijk dank voor deze leuke reactie, vriendelijke groet vanaf deze fijne plek in de Bourgogne.

Séjour en août 2021

Heerlijk huis met rust en fantastisch uitzicht. Groot terrein met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij hebben genoten!

9
Commentaires de Margreeth Bos

Het was leuk om te zien hoe de kinderen van de ruimte genoten.

Séjour en septembre 2020

Wat een geweldige week was het op Les grands essards! Prachtige natuur, mooie sterrenhemel, rust en erg aardige en gastvrije bewoners Wim en Margreeth.

10
Commentaires de Margreeth Bos

Merci beaucoup voor deze aardige reactie. Goed om te horen dat jullie het hier naar jullie zin hadden. Margreet en Wim

Séjour en août 2020
Richard

Een heerlijke plek. Zeer mooi en bijzonder gelegen op een heuvel met mooi uitzicht. Van bijna alle gemakken voorzien en met prima bedden. Dat hebben we helaas wel eens moeten missen bij andere gîtes. Gîte was ook super schoon. Fijn was dat. Omgeving echt voor rustzoekers. Kan ook zijn dat het door covid kwam maar we kwamen amper toeristen tegen. Er kan lekker gewandeld worden en bij thuiskomst konden we de boel goed koel houden door de vele ramen (vaak ook met hor!) tegen elkaar open te zetten. Heerlijk. Eigenaren wonen ernaast en zijn vriendelijk en discreet. Wij komen zeker nog een keer in een ander seizoen terug.

9
Commentaires de Margreeth Bos

Hartelijk dank voor de leuke reacties, het is fijn om te horen dat jullie van deze mooie plek genieten. Margreeth en Wim

Séjour en août 2019

Samen met mijn moeder en mijn 2 dochtertjes zijn we een weekje in het huisje geweest. Heerlijk tot rust gekomen en het huis was van alle gemakken voorzien.
We hebben erg genoten van de waterplas/meertje met strandje een paar minuten rijden van het huis. Ook mooie steden zoals Troyes en Provins bezichtigd. Genoeg te zien en te beleven maar ook heerlijk tot rust komen in en rondom het huisje. De enorme speelschuur en grote tuin met alle speel attributen waren voor de kinderen geweldig. Ook het ontvangst en de tips van Margreeth en Wim waren prettig. Je voelt je direct op je gemak.
Het enige wat wij wat lastig vonden met een kleine peuter van 1,5 was dat er veel trappen in het huisje waren en we continue allert moesten zijn dat onze klimaap er niet af zal vallen. Maar dit is simpel op te lossen met een traphekje natuurlijk.
Verder voortreffelijk en echt een aanrader als je op zoek bent naar rust en vrijheid.
Bedankt Margreeth en Wim!

8

Ajouter un message dans le livre d’or