Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Champmartin

Voir les photos (23)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
9,0
Classement
 

Disponibilité de 'Le Champmartin'

Fransje Jorna en Paul Bucx a mis à jour son calendrier le 31 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Champmartin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2022

Beste Fransje en Paul,
Jullie villa in Lainsecq is ons erg goed bevallen. Wat een rust op het Franse platte land. Super ruim en compleet huis. De leefkeuken en douche/bad kamer zijn schitterend gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. En wat een fantastisch grote tuin, met heerlijk zwembad. Eekhoorntjes, vlaamse gaai, puttertjes, duiven en nog veel meer dieren, met hun eigen typerende geluiden, heerlijk als je een boek leest onder de parasol, op het ligbedje bij het zwembad. En de sterrenhemel in de avond. Zo mooi hebben we die hier in Noord-Holland niet; veel te veel strooilicht. Verder is er binnen 45 min rijden ook genoeg te zien en te beleven. Echte aanrader. Sommige auto's rijden wel erg hard voorbij, als ik één minpuntje mag benoemen en dat hoor je wel als je het slaapkamerraam open hebt. Maar dat raam kan ook dicht, of je gebruikt de slaapkamer, wat verder van de weg, dan gaat dat ook prima. Wij zouden graag nog langer zijn gebleven. Misschien een volgende keer.

9
Commentaires de Fransje Jorna en Paul Bucx

Beste John, Dank voor jullie berichtje! Wie weet tot een volgende keer. Groetjes Fransje en Paul

Séjour en août 2022

Beste Fransje,
Wij hebben in jullie vakantiehuis een heerlijke week gehad. Het is een erg mooi huis met een mooie grote tuin. Het is van alle gemakken voorzien, smaakvol ingericht en rustig gelegen.
Deze kan ik zeker aanbevelen.

Groeten René

10
Séjour en mai 2022

Mooi huis stijlvol ingericht en prachtige grote tuin met zwembad. Ligt alleen heel dicht bij een weg waar hard wordt gereden, boven is geen airco en bakker is 10 km rijden. Dichtstbijzijnde plaats met alle voorzieningen is Toucy op 20 km afstand. Hier restaurants Lidl antiekzaken enz.

7
Séjour en juillet 2021

Goedenavond Fransje,
We hebben ondanks het slechte weer een hele leuke week gehad. Het huis is heel fijn. Het is ons goed bevallen. Dank voor de gastvrijheid en wie weet tot de volgende keer. Het huis is echt een dikke 9!
Vriendelijke groet,
Bas en gezin

9
Séjour en juin 2021

Beste Fransje,
Dank voor je berichte en fijn dat de borg is teruggestort. We hebben overigens een top week gehad, wat een prachtig vakantiehuis hebben jullie. Ik sluit niet uit dat we nog een keer willen terugkomen en dan maken we graag gebruik van jullie "voorrangsregeling".
Groet
Lisanne enb Jochem

10

Ajouter un message dans le livre d’or