Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Thury

Voir les photos (65)
/
 

Disponibilité de 'Thury'

Rob Lamme a mis à jour son calendrier le 28 oct. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Thury évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en octobre 2020

We hebben een prachtige 3 weken gehad in Thury
De eerste 10 dagen ‘top-zomer-weer’ daarna ‘herfstweer’ ! Het huis is super comfortabel alle gerief is aanwezig ! De keuken is heel modern uitgerust. De living is heel aangenaam verblijven... heel aangenaam zijn ook de 2 terrassen en natuurlijk niet vergeten het syper leuke zwembad in een mooie omgeving!
We hebben veel kunnen bezoeken o.a. Toucy, Saint-Vérain, Saint-Fargeau, Sougères, Moutiers-en-Puisaye, Mailly-le-Château.....
zeker ook niet te vergeten de mooie rustige wandelingen die je kan maken rond de woning - zalig tussen de velden...
Annick , de franse dame, die ons ontving was heel behulpzaam en vriendelijk!
Kortom een sterk aan te raden locatie...
We keren hier zeker te rug 👍👍

10
Séjour en septembre 2017

Wij bezoeken al vele jaren vakantiewoningen in het Bourgogne gebied, of wat daarbuiten. En vinden de omgeving erg aangenaam. De reisafstand is ook goed te doen. Wat deze woning speciaal maakte is de staat waarin het verkeert. Het is allemaal zo nieuw (nieuw tuin meubilair buiten, mooie badkamer met inloopdouche. En niet te vergeten het prachtige zwembad! Alles is heel mooi schoon en netjes. En, heel fijn, dat miste ik in vorige woningen, ruimte genoeg in de keuken, lege lades, waar ik mijn eigen meegebrachte dingen kon opbergen.

Ik als amateur (natuur) fotograaf kon een paar bijzondere foto's maken. Van een Adonis Blauwtje (Vlindertje, komt in Nederland niet voor), Parelmoervlinders, een Blauwe IJsvogelvlinder (komt ook niet voor in Nederland) en van prachtige Blauwvleugelsprinkhanen.

Tijdens ons verblijf kregen we bezoek van Annick, een Franse dame die kwam informeren of alles naar wens was. Ze was erg enthousiast en gaf veel tips met behulp van een door haar meegebrachte kaart waar we mooie dingen konden zien in de omgeving. Erg leuk. Dan was er ook nog een Poolboy, benaming niet passend bij deze aardige Nederlandse man die het onderhoud van het zwembad op zich heeft. Hij komt eens per week.

Het uitzicht vanaf het terras over de velden is echt mooi. We hadden een puppy bij ons, die dus eigenlijk alle kanten op wil, maar dat kon ook. Ruimte genoeg om te rennen!
We hadden echt mooi weer, dus lekker gezwommen en genoten.
Het was genieten!

Groetjes,
Familie Maas

9
Séjour en juillet 2010

Dag Rob, dag Rene,

Ik kan het niet nalaten jullie dit mailtje te sturen. Enkele dagen geleden zijn we teruggekeerd na twee weken in jullie vakantiehuis in Thury te hebben doorgebracht. Het moet gezegd zijn; het is werkelijk een schitterende plaats om je vakantie door te brengen. Het huis (netjes verzorgd, alle mogelijke voorzieningen aanwezig), de tuin, de omgeving, het zwembad, ... al deze dingen waren dik in orde. Dit heeft er voor gezorgd, samen met het aangename weer natuurlijk, dat onze vakantie meer dan geslaagd is. Wij hebben er echt van genoten. Ook de kinderen waren zeer enthousiast (gezelschapsspellen aanwezig, het zwembad, het tafelvoetbalspel). We hebben onze batterijen er echt kunnen opladen zodat we weer vol energie terug van start kunnen gaan en nog lang kunnen nagenieten van die heerlijke 14 dagen. Top !

Danny Smets
Oud-Turnhout
België

9

Ajouter un message dans le livre d’or