Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Beaux Jours

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Beaux Jours'

Christine van Buuren a mis à jour son calendrier le 30 déc. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Beaux Jours évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Séjour en septembre 2020

Helemaal eens met Pietje Nieuwland, alleen waren wij juist blij dat er niets was, want dat wilden wij namelijk.
We zijn heerlijk tot rust gekomen, genoten van de tuin, de koeien en het landschap. We hadden natuurlijk wel geluk met het prachtige weer. Ik zou zo weer terug gaan in de zomer, want anders is het wel een donker huis.

9
Séjour en octobre 2019

Een sfeervol compleet huis, goede bedden, en voor ons (2 personen) was het er allemaal prima. Houtkachel was erg fijn, heel gezellig en noodzakelijk. Vanwege het regenachtige weer (herfst) geen lange wandelingen gemaakt of gefietst terwijl de omgeving daarvoor heel geschikt is. Een heerlijke plek voor rust en stilte.
Een landbouwgebied met veel boeren bedrijven. De akkers zijn in de herfst kaal. Maar evengoed mooi. De Morvan o.a. is een prachtig bosrijk gebied en goed te bereiken.

8
Séjour en août 2019

We zagen veel wilde dieren. roofvogels, herten/reeën, vossen, eekhoorntjes, hazen,... Geweldig om te zien. Het is inderdaad een heel kalm dorpje. Maar wij deden enkele wandelingen in de buurt aan het water. Telkens heel mooi. Op 5 minuten met de auto is er een leuk theehuisje aan het water. En een grote supermarkt op 15 minuten. Als je helemaal zen wilt worden, is dit een ideale bestemming.
Het huisje had alle voorzieningen. Allemaal heel handig. Wat wij te kort mee hadden, vonden we dan wel terug in de keuken. Je ziet dat degene die het huis gerenoveerd heeft, oog voor detail heeft. Romantische houten meubeltjes, mooi opgemaakte kamers. Het was voorheen een boerderij en enkele leuke details zijn gebleven.

9
Séjour en mai 2019

Heel rustig gelegen in het Franse platteland. Mooie grote achtertuin.
Als je rust zoekt, dan ben je in dit huisje aan het goede adres! Gelegen in een gehucht met in de omgeving veel platteland en natuur. Er zijn veel wandelroutes.
Het huis, een oude boerderij, is erg sfeervol en beviel goed! Hoogtepunten zijn de grote achtertuin en de mooie houtkachel.
De bewoonde wereld is relatief ver weg. Het dichtstbijzijnde bakkertje is bijvoorbeeld ruim 10 minuten rijden. Maar dat heeft natuurlijk zijn charmes.

8
Séjour en septembre 2018

Veel ruimte, glooiend landschap, prachtige uitzichten, nieuwsgierige koeien.
Zeer compleet, mooi uitzicht, grote tuin, sfeervolle buitenhaard, gezellige houtkachel binnen.
De afgelegen locatie bood veel rust. In omliggende dorpjes hadden we graag wat meer winkeltjes of horeca gelegenheden aangetroffen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or