Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Jardin du Couvent

Voir les photos (27)
/
 

Disponibilité de 'Le Jardin du Couvent'

M.A. Rudolphi a mis à jour son calendrier le 07 juin 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Jardin du Couvent évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en septembre 2019
Franka & Onno

De foto's op de website en het artikel zijn natuurlijk prachtig, maar in het echt is het nog vele malen beter. Er is veel tijd gestoken in het vinden en verwerken van oude materialen in het huis en de tuin. Het was best lastig om na een heerlijke week weer weg te moeten.

8
Séjour en août 2019

Wij hebben twee heerlijke vakantieweken gehad in Le Jardin du Couvent! Een mooi ingericht huis, dat van alle gemakken is voorzien. Het is leuk dat het huis midden in het dorp staat, koffie in het dorpscafé was een van de hoogtepunten en natuurlijk vers brood van de bakker, om de hoek. Het huis is een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten: fietsen langs het kanaal, zwemmen, wandelen, lekker eten en het bezoeken van allerlei prachtige dorpjes en steden in de buurt. En natuurlijk de Morvan! De prachtige, grote tuin is een pareltje op zich en biedt een heerlijk rustpunt voor de avonden. Wij komen hier graag nog eens terug!

9
Commentaires de M.A. Rudolphi

Dag Bernadette, dank voor de fijne reactie! we zien jullie graag nog eens terug!

Séjour en octobre 2018
C.C. Reekers

Wij, twee volwassenen en een hond, hebben genoten van ons verblijf in Le jardin du couvent. Het huis is sfeervol en de tuin prachtig en omdat het nog buitengewoon mooi weer was, hebben we daar ook echt van genoten. Van de appels uit de tuin hebben we appeltaart gebakken. In het dorp is alles wat je in eerste instantie nodig hebt op loopafstand. En de omgeving is prachtig om te wandelen wat wij ook veel gedaan hebben. We hebben lekker gegeten in een aanradertje van Marie-Anne. Kortom een heerlijke ontspannen vakantie. Geen enkel minpuntje dan? Een kleintje. De douche kop is een waterbesparende, goed voor het milieu maar wij houden van een harde,flinke straal. Maar wij komen hier vast nog eens terug.

8
Séjour en décembre 2018

December 2018.
Hoewel het grondwaterpeil maar niet op peil wil komen, is de mooie zomer van 2018 nu toch echt voorbij. Tijd om de foto’s van het afgelopen jaar te rubriceren. Dan passeren de mooiste momenten van het jaar nogmaals de revue. Zo ook ons midweekje in september doorgebracht in Le Jardin du Couvent. Dit paradijsje beslaat een prachtige kloostertuin met daarin een sfeervolle vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. Het geheel ligt in een slaperig stadje, waar een verse baquette altijd verkrijgbaar is en waar op vrijdag Barak op het kerkplein met z’n truck hamburgers staat te maken waaraan McDonalds niet kan tippen.
Mocht het onvoorstelbare gebeuren dat je genoeg krijgt van de tuin, dan kun je heerlijk in de buurt wandelen. Nog leuker is om te gaan fietsen langs het Canal du Nivernais met z’n ontelbare sluisjes. Onderweg lijd je geen honger want de walnoten liggen voor het oprapen.
Maar die tuin hè, die is geweldig op ieder moment van de dag. En niet in de laatste plaats om wat er aan eetbaars vanaf komt zoals courgettes, peren, reusachtige kweeperen, perziken, amandelen en appels. Alleen de appels zijn al een reden om in het oogstseizoen terug te komen. Lekkerder heb ik ze in tijden niet gegeten.
In Le Jardin du Couvent hebben we het zomerseizoen op een heerlijke relaxte manier afgesloten en zijn benieuwd, hoe de tuin er in het voorjaar bij ligt. Hoewel? Dan zijn er nog geen appels.

Dank!

10
Séjour en septembre 2018

In ons verblijf in september hebben heerlijk genoten van de rust in dit deel van Bourgondië. Het huis is netjes afgewerkt en heeft een goed ingerichte keuken. Het huis en de tuin zijn ingericht met 'brocante' meubilair, wat bijdraagt aan de relaxte sfeer. We waren verrast door de grote tuin met veel leuke plekjes om lekker te zitten. We konden volop oogsten van de appelbomen, vijgen, pruimen en mirabellen. In de omgeving is volop mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. Het is geen echt toeristische streek. Er zijn genoeg restaurantjes in de omgeving. Voor Bourgondische wijn moet je wat verder rijden. Conclusie: Een aanrader voor levensgenieters en rustzoekers.

9

Ajouter un message dans le livre d’or