Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Paonne

Voir les photos (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Disponibilité de 'La Paonne'

Jan van Horssen en Gerie Pauw a mis à jour son calendrier le 10 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juin 2015

prima huisje met goed terras en bijbehorend fantastisch uitzicht op het meer.prima genoten van rust,zoals een dag aan het meer met een koel wit wijntje stokbrood,kaas en paté,maar ook genoten van wandelingen in de omgeving,het bezoeken van Vezelay en Autun.Zelf kokkerellen en heerlijk eten op het terras van La Paonne en alweer een wijntje erbij.Kortom het was hier goed vertoeven een aanrader dus.

8
Séjour en août 2014

Drie weken geen nieuws, geen internet, geen TV in een heerlijk mooi rustig gebied..
Vanuit huis vaak binnen enkele minuten zicht op herten.
Zicht op meer vanuit terras is geweldig natuurlijk.
Met name in juli en augustus zijn er leuke festiviteiten in de omgeving..

8
Séjour en août 2014
R. Jacobs

We hebben een heel fijne vakantieweek gehad in la Paonne. Een compleet ingericht vakantiehuis gelegen in een mooi natuurgebied.
We konden elke dag eten op het balkon terwijl we genoten van het uitzicht op het meer en de vele vlinders in de tuin.
Er zijn in de directe omgeving veel wandelpaden en routes.
Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

8
Séjour en août 2013

We hebben 2 heerlijke weken in La Paonne gehad. Enorm geboft met het weer. Iedere morgen wanneer we de luiken openden scheen de zon. Een keer een onweersbui waarbij de stroom uitviel, maar na het overhalen van de aardlekschakelaar was dit snel verholpen. Fijn huisje, met prima voorzieningen, lekkere douche en zelfs een wasmachine. Een heerlijke tuin waar je altijd wel ergens naar wens in de zon of de schaduw kunt zitten. En dan het terras. Prima zet dat het ( vorig jaar???) vergroot is. Heerlijk ontbijten of andere maaltijden of gewoon zitten lezen met uitzicht op het meer. Prachtig.
En dat alles gelegen in en prachtige omgeving, waar we heerlijk hebben gewandeld en een aantal stadjes bezocht.

8
Séjour en septembre 2011

La Paonne...geweldig, wat een rust, vrijheid en privacy. Klein beetje " rommelig "niet alles zo strak als thuis, echt frans dus. Omgeving is ook super. Onze hond had het reuze naar zijn zin net als wij trouwens. Schitterend uitzicht over het meer. We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt. Voor dat laatste moet je wel het beklimmen beheersen. Doordat we prachtig weer hadden hebben we elke avond op ( wat wij ons terras noemde, links van het huisje) ons terras gegeten. s' Avonds naar de sterrenhemel gekeken die hier prachtig te zien is. Kortom, wij hebben een geweldige vakantie gehad in La Paonne!

8

Ajouter un message dans le livre d’or