Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Seganjotte

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'La Seganjotte'

Brenda en Jaap Pronk a mis à jour son calendrier le 31 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Seganjotte évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en octobre 2019

Een heerlijke vakantie met de rust, de natuur en de stilte waar wij enorm van houden. Wandelen kun je oneindig daar, door de kleine dorpjes en door de beboste en heuvelachtige natuur. In het begin van onze vakantie hadden we een fotoshoot afspraak met Brenda voor onze trouwkaart. Brenda had allerlei mooie locaties uitgezocht, nadat ze grondig bij ons had geinformeerd naar de sfeer van de kaart.

Helemaal ontspannen konden wij beginnen aan de fotoshoot, want het was duidelijk wat er van ons verwacht werd. De hond was er ook bij aanwezig en dat zou het een wankel geheel kunnen maken. Hij was in zijn geheel op zijn gemak en luisterde perfect waardoor Brenda prachtige foto's van ons als drietal heeft kunnen schieten.

Brenda, nogmaals bedankt voor de gezellige en ontspannen fotoshoot. De foto's wil ik hier nog niet delen, want die zullen we nog nodig hebben, maar ze zijn prachtig en we zijn er dolblij mee. Het maakte onze vakantie nog een beetje mooier.

9
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha lieve Marijn, Geert (en Faido) Wij zijn altijd blij als jullie weer in een van onze huisjes komen vakantievieren. Dit keer kreeg ik er een missie bij..Wat een gezellige middag hadden wij.. en wat zijn wij benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat. En tijdens dit schrijven.... staan wij alweer in de startblokken om la Tourterelle voor jullie in kerstsfeer te brengen.. tot snel! Jaap en Brenda

Séjour en septembre 2019

Een week was eigenlijk te kort in dit fijne huis.
De hele week mooi weer gehad dus echt genoten van de rust en ruimte om dit karakteristieke huis. Het uitzicht over de akkers en in de verte t geloei van de koeien, het was net een plaatje waar we op uit keken. Onze hond is niet binnen geweest, die kon de hele dag in de tuin rondstruinen en vanuit het huis liepen we zo de natuur in, wandelingen die goed aangegeven zijn in het schriftje van Jaap en Brenda. In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt, de kachel hebben we niet nodig gehad, maar ‘s avonds met de kaarsjes aan was het heel gezellig in de kamer met twee lekkere banken erin. Barbecuen in de tuin, lekker glaasje Sancerre erbij....Jaap en Brenda die we altijd om raad konden vragen als we ze nodig hadden kortom, wij komen zeker nog een keer terug.

9
Séjour en juin 2019

Wij hebben een fantastische week gehad in dit prachtige huisje. Heerlijk rustig en top voor ons tweeën en onze hond, die heerlijk in de afgeschermde tuin kon rondlopen en slapen. De prachtige tuin had een mooi terras en je kon zowel in de zon als de schaduw heerlijk zitten. Het huisje is van allen gemak voorzien. Er is zelfs nederlandse tv. En de douche is ronduit super.
De eigenaren (Jaap en Brenda) wonen iets verderop en zijn geweldig aardige en behulpzame mensen. Als er iets is kun je mailen of bellen en ze komen gelijk met een oplossing. En de aardbeien jam van Brenda is erg lekker.
Verder zijn er vele wandel- en fietstochten aanwezig. Wij hadden de e-bikes mee en hebben heerlijk gefietst langs het canal du Nivernais en langs de Loire. Fantastisch en prima te doen.
Als ik dan 1 klein minpuntje mag noemen. De WIFI zou wat beter kunnen en is wat wisselvallig. Maar alles lukte wel prima.

Kortom een dikke 9. Eigenlijk 9,5 maar dat past niet in het hokje.
Brenda en Jaap nogmaals dank voor de uitstekende service en goede zorgen. Komen zeker nog eens als we in de buurt zijn.
Groet Kees en Inge

9
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha Kees en Inge Hartelijk dank voor jullie lovende recensie.. wij glimgloeien er blij van...

Séjour en avril 2019

We bewaren mooie herinneringen aan dit heerlijk, rustig gelegen en authentiek huis, waar we een warme welkom kregen van Jaap en Brenda en ons meteen helemaal thuis voelden. Het blijft op ons lijstje staan als terugkeeradres.

9
Séjour en janvier 2019

Wij hebben deze mooie plek uitgekozen voor de rust,en de vuurwerk gekte in Nederland te ontlopen.Nou dat klopte precies!Heerlijk rustig zonder vuurwerk voor de hond en ons zelf.Mooi wandelgebied midden in de natuur.Het huis was erg gezellig waar het aan niets ontbreekt.Heerlijke bedden en de warme houtkachel.We zijn ook heel warm en lief ontvangen door Jaap en Brenda.Een echte aanrader!!!

8

Ajouter un message dans le livre d’or