Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Seganjotte

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'La Seganjotte'

Brenda en Jaap Pronk a mis à jour son calendrier le 01 août 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Seganjotte évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en septembre 2020

Wij zijn vanuit ons hectische en overprikkelde leven zo heerlijk tot rust gekomen in het mooie oude, authentieke, huis van Jaap en Brenda.
Met liefde gerenoveerd en van alle comfort voorzien.
Wat een rust en wat een heerlijke streek.
Echt een plek om terug te keren!

9
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha Sylvia Hartelijk dank voor jullie recensie.. Fijn dat jullie een fijne tijd hebben gehad. Wij zien jullie heel graag terug. Jaap en Brenda

Séjour en septembre 2020

We zijn heel gastvriendelijk ontvangen door Jaap en Brenda. We zijn ernaar toe geweest om een fotoworkshop te beleven en terzelfdetijd genieten van de rust. Brenda heeft de fotoworkshop heel goed in mekaar gestoken van fotoshoot tot photoshop. Heb weer heel wat bijgeleerd en toch genieten.

9
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha Thierry.. ik heb ook zeer genoten van de fotoworkshop... en van jullie gezelschap.. hartelijke groet (ook van Jaap) Brenda

Séjour en août 2020

La Seganjotte is een prachtige plek: een erg ruime boerderij waar de tijd even lijkt stilgestaan te hebben. Je kan in het hele huis nog de sfeer voelen van 1836 (leuk behangpapier, lusters, decoratie, grote stoof in de leefruimte,...), maar het huis heeft alle comfort waar je op vakantie naar verlangt: een ruime keuken en leefruimte, zeer comfortabele bedden en klassiek sanitaire dat beter werkt dan eender welke nieuwe douche, én een heerlijke omheinde tuin om te luieren. :-) Brenda en Jaap zijn super hosts en zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Een absolute aanrader!

10
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha Bart en Eva Hartelijk dank voor de lovende recensie. Op ons lijstje voor de winter staat onder andere behangen..in de sfeer van frisse veldbloemen. Maar door je opmerking begin ik toch te twijfelen of vervanging wel zo nodig is. Wij hopen dat jullie nog lang nagenieten van jullie vakantie in la Seganjotte.

Séjour en août 2020

Onlangs voor de tweede week te gast geweest bij Jaap en Brenda. Wederom enorm genoten van prachtige uitzichten en een hele rustige omgeving. Jaap en Brenda waren ontzettend gastvrij en gaven hele leuke tips om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Kortom; een echte aanrader!

10
Séjour en août 2020

Oh ja.....bijna vergeten....hele leuke speur lessen gehad met de hond.....in de bossen rond het huis.....wat een avontuur en plezier! Brenda heel erg bedankt!

10
Commentaires de Brenda en Jaap Pronk

Ha Robert Jan Ik vond de speurles met jullie ook heel erg leuk.. en top dat jullie er in Nederland serieus mee verder willen.

Ajouter un message dans le livre d’or