Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Grand Vouas

Voir les photos (80)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,6
Classement
 

Disponibilité de 'Grand Vouas'

Esther van der Maarel en Paul Berghegen a mis à jour son calendrier le 27 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Grand Vouas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en juillet 2020

Een heerlijk huis en een geweldige plek. Met groot gezin inclusief honden is heel prettig verblijven. Wandelen door prachtige bossen, water aan het huis (zwemmen, suppen, vissen) en veel rust en uitzicht. Het is echt een bijzondere plek!

10
Séjour en septembre 2019

Zeer sfeervol en comfortabel huis op een idyllische plek aan het meer waarin het lekker zwemmen is. Ideale plek voor rustzoekers, wandelaars en vissers (dat laatste niet gedaan). Bakker en cafeetje/terrasje zijn wat verder weg.

9
Séjour en juillet 2019

We hebben met ons gezin (2 zonen van 18 en 16) heel erg genoten van een week in Grand Vouas. Het is een prachtig, authentiek en ruim huis met alles er op en er aan. Twee zaken die er voor ons uitsprongen: het mooie terras en de schuur met o.a. de tafeltennistafel. Door het extreem mooie en warme weer die week in de Morvan hebben we niet veel kunnen ondernemen, maar daarom extra genoten van de zwemmogelijkheid in het stuwmeer direct naast de vakantiewoning. Wij bevelen deze woning zeer aan!

10
Séjour en juillet 2018
N. Broersen en G. Huijbers

Wat een bijzonder mooie plek is Grand Vouas. Voor ons de eerste kennismaking met de Morvan. En wat voor een. Je waant je in een zee van rust, ruimte en natuur. Het heerlijke water van Lac de Panneciere ligt letterlijk aan de achtertuin, heerlijk om 's ochtends en 's avonds te zitten en zwemmen. Rondom het huis zelf is op ieder moment van de dag een geschikte plek te vinden, om te ontspannen. Op zo'n 10 minuten van Les Vouas liggen enkele dorpjes, waaronder Chateau Chinon. Hier hebben we regelmatig heerlijk gegeten en op een terrasje gezeten.

9
Séjour en juillet 2018
N. Broersen en G. Huijbers

Wat een bijzondere plek is Grand Vouas. Voor ons de eerste kennismaking met de Morvan. En wat voor een. Je waant je in andere wereld. Een heel mooi stukje Frankrijk. Wat een rust, ruimte en prachtige natuur. Het heerlijke water van Lac de Panneciere ligt letterlijk aan de achtertuin, waar je makkelijk heen loopt vanuit het huis. Fijne plek om te zitten 's ochtends en 's avonds. Ook rondom het huis is er voor ieder moment van de dag een geschikte plek om lekker te zitten en te ontspannen. Op zo'n 10 minuten rijden liggen verschillende dorpjes waaronder Chateau Chinon, waar we regelmatig heerlijk hebben gegeten en op terrasjes hebben gezeten. Een plek om nog eens naar terug te komen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or