Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Vouas

Voir les photos (44)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 3
8,0
Classement
 

Disponibilité de 'Petit Vouas'

Esther van der Maarel en Paul Berghegen a mis à jour son calendrier le 28 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Petit Vouas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en août 2019

Een heerlijk huisje op een geweldige lokatie.

8
Commentaires de Esther van der Maarel en Paul Berghegen

Dank je wel Odette en Willem. Jo Ernst

Séjour en juin 2017

Wik hebben een heerlijke week gehad. Heel mooi weer en de karpervangst was goed. Veel kleinere karpers met af en toe een grote tussendoor. Heerlijk voor mensen die van rust houden.

8
Séjour en mai 2016

We hebben een prettig verblijf gehad in Petit Vouas. De eerste dagen was het nog behoorlijk koud (12 graden), waardoor we de pelletkachel (erg gemakkelijk te bedienen) regelmatig gebruikt hebben. Daardoor is het ook met koud weer binnen goed comfortabel te maken. Als het goed weer is kun je lekker in de tuin zitten. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Een fietstocht rond het Lac de Panneciere (22 km) is met een fiets met voldoende versnellingen goed te doen.

8
Séjour en août 2015

Een heerlijke week vakantie waarin kanovaren, karper-vissen, en zwemmen op/in het Lac de Panneciere centraal stond. 's Avonds lezen, tafeltennis en/of kaart-spelletjes. Het huis is gezellig en prettig ingericht. Al met al een leuk huis op een mooie plek, een echte aanrader voor natuur liefhebbers en/of vissers!

8
Séjour en juin 2015

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers een geweldige plek! Le Petit Vouas is een gerieflijk onderkomen in een mooi natuurgebied. In de ruime tuin is het zowel in de zon als in de schaduw aangenaam vertoeven. Wil je verfrissing, dan loop je zo het meer in. Heerlijk. Direct vanuit het huis is het goed wandelen of fietsen. Wil je verder weg? Rustige, bochtige wegen met steeds boeiende uitzichten, leiden je naar interessante artefacten uit het verleden.
Kortom: Wij hebben hier van een heerlijke vakantie genoten. En, ..... wij zijn nog lang niet uitgekeken hier.

9

Ajouter un message dans le livre d’or