Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Mairie

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'La Mairie'

Ab en Elsa Verkerk-Telder a mis à jour son calendrier le 28 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Mairie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en janvier 2020
Margreet

Een fijne relaxte week na de kerst doorgebracht in la Mairie. Koud en prachtig. De houtkachels hebben we gestookt en de elektrische deken was een superoplossing voor de slaapkamer. Veel zelf gekookt op t fijne fornuis met goede ovens. Keuken is top. Een zeer compleet huis inclusief veel boeken, tijdschriften,toeristische info en wandelingen in de omgeving. Elsa en Ab zijn prettig adequaat en zo nodig snel aanwezig. Een aanrader

9
Séjour en août 2019

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van onze heerlijke relaxte vakantie in La Mairie, Een knus gezellig ruim huis met veel brocante.
Ab en Elsa zorgden voor gastvrijheid, de natuurlijk gezellige en lekkere wijnproeverij en niet te vergeten de table d’hotes.
De omgeving is heerlijk rustig en nodigt uit om echt te onthaasten. Voor wat leven in de brouwerij moesten we wel wat verder rijden, maar ook dat was geen probleem. Hoogtepunten voor ons waren de brocantemarkten, het accordeon festival in Lucy en de mooie oude stadjes. Kortom een vakantie waar wij met veel plezier op terug kijken.
Ab en Elsa bedankt.

9
Séjour en août 2019

Nico en Anneke uit Rotterdam.
Bij onze aankomst waren we verrast door het mooie huis ,,La Mairie ,, en de mooie tuin !
Wij werden hartelijk welkom geheten door Elsa en Ab.
We wilden graag wat rust en stilte, nou dat hebben we gekregen!
Het was er fijn vertoeven, ook voor onze twee hondjes.
Ook was het leuk om mee te doen aan de wijnproeverij, erg gezellige sfeer en veel opgestoken over dit onderwerp!
Echt een aanrader voor mensen die van de natuur en het boeren leven houden, veel vogeltjes e.d.
Bedankt Elsa en Ab

9
Séjour en janvier 2016

Na drukke Kerstdagen hebben wij een heerlijk rustig weekje doorgebracht in La Mairie. Dagelijks een scala aan mogelijkheden om te wandelen langs stille landweggetjes en bospaden om vervolgens moe en voldaan terug te komen in La Mairie. Houtkachel aan, wijntje van Ab erbij en op de achtergrond de Top 2000. Wat wil een mens nog meer!! Wij hebben genoten van het heerlijke huisje in winterse sferen en de gastvrijheid van Ab en Else.

9
Commentaires de Ab en Elsa Verkerk-Telder

Bedankt Sonja en Cor, het was heel leuk om jullie als gast te ontvangen. Wij denken er met plezier aan terug. Ab en Elsa

Ajouter un message dans le livre d’or