Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine de Sanglier

Voir les photos (25)
/
 

Disponibilité de 'Domaine de Sanglier'

Elly Nabring en Hans Veld a mis à jour son calendrier le 25 mar. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine de Sanglier évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en octobre 2019

Een prachtig huis zo compleet en van alles voorzien dat je bij ontvangst denkt in het woonhuis van de eigenaren te staan. Een zeer prettige ontvangst door Hans die er al voor had gezorgd dat de haard en de pellet kachel heerlijk branden. Heerlijke bedden en een fantastisch zicht op de tuin. In deze periode is het behoorlijk stil in de Morvan, dus een fantastische plek om lekker bij te komen. We hadden een wat wisselend weer en zijn ook meerdere dagen ‘thuis’ gebleven, wat ook geen straf was. Zeker voor herhaling vatbaar.

9
Séjour en août 2019

Deze zomer verbleven wij een week in Domaine de Sanglier met een gezin met twee kinderen (leeftijden 10 en 13). Het huis ligt in een van de mooiste gebieden van de Bourgogne, niet ver van Autun. Het is een gerenoveerde oude boerderij met dikke muren, zodat het in de warme zomermaanden binnen altijd heerlijk koel blijft. Omdat Hans en Elly er zelf hebben gewoond, is het interieur prettig huiselijk, praktisch en verzorgd ingericht. Wij verbleven zelden in een huis dat zo compleet was uitgerust; voor wie van koken houdt, is er bijv, een bijzonder goed uitgeruste keuken (met pannen van Le Creuset!) De tuin is ruim en schaduwrijk, met mooie bomen om onder te zitten. Het biedt ook veel privacy; Hans en Elly wonen weliswaar ook op het terrein, maar zijn zeer discreet en lieten de tuin helemaal aan ons. Voor kinderen is in de buurt veel zwemgelegenheid. Op 5 minuten afstand (met de auto) is een fijn zwembad, waarvan gasten vrij gebruik kunnen maken. Ook goed bereikbaar is het mooie Lac de Panneciere. Al met al een prachtige plek om te verblijven en echt een aanrader!

10
Séjour en juillet 2019

Bourgogne heeft alles wat Frankrijk zo'n heerlijk vakantieland maakt en dit huisje past er helemaal in: mooie en gezellige inrichting, prima ingerichte keuken, een rustige tuin waar het zalig toeven is en af en toe het bezoek van een vriendelijke kat om het geheel af te maken. Hans en Elly zijn de ideale gastheer/vrouw: la douce France à la Hollandaise!

9
Séjour en juillet 2019

Een heerlijk, sfeervol ingericht huis in een prachtige omgeving. Wij arriveerden in een verzengende hitte, maar met de koelte in de woonkamer annex keuken was dat geen enkel probleem. En ook in de schaduw van de kersenboom was het goed toeven. Het uitzicht vanuit de tuin over de velden is fantastisch. Er zijn wandelpaden te over in de nabije omgeving; er liggen kaarten en boekjes in het huis dus je kunt zó op pad. Elly en Hans zijn ontzettend aardig en behulpzaam - maar eigenlijk heb je nergens hulp bij nodig want alles wat je zou wensen, ook in de keuken, is aanwezig. Wij vinden het een terugkomadresje!

10
Séjour en mai 2019

Wij voelden ons zeer welkom op Domaine de Sanglier. We hebben genoten van de rust en van het prachtige uitzicht. We hadden plezier om de drietonige Koekoek, de buurezel en de Charolais kalveren die met ons meehuppelden als we aan het sporten waren. Met de pelletkachel en de open haard konden we het het comfortabele huis lekker warm stoken. De omgeving nodigde uit tot het maken van mooie fietstochtjes naar Bibracte, de Haut Folin en Larochemillay. Tip voor een leuk uitstapje: stroomafwaarts over L'Arroux in een kano of kayak vanaf camping Des 2 Rives in Etang-sur-Arroux. De vriendelijke campingeigenaren halen je na afloop met plezier op in Saint-Nizier-sur-Arroux. Domaine de Sanglier was ons vierde huisje in de Morvan. Het sprong er voor ons uit voor wat betreft ligging, uitzicht en comfort. Elly & Hans, hartelijk bedankt!

9

Ajouter un message dans le livre d’or