Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Chauvotte

Voir les photos (29)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 5
  • 1
 

Disponibilité de 'La Chauvotte'

J.P.M. Dorsselaer van a mis à jour son calendrier le 14 avr. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juin 2015

Een zeer hartelijke en warme ontvangst, prachtige camping en Gites tot in detail afgewerkt, schitterende omgeving en meer dan prima faciliteiten waaronder een verwarmd zwembad en een heerlijke en gezellige bistro. Kortom, dank voor een fantastische week die we iedereen van harte aanbevelen!!! Warme groet, Kira, Ewout, Timo & Mika

10
Commentaires de J.P.M. Dorsselaer van

Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling, wij hopen jullie zeker nog eens te mogen verwelkomen. En als "la poste" zijn werk goed gedaan heeft dan kunnen jullie nu weer lekker zwemmen in jullie eigen zwembroek. Liefs, Hans en Anja.

Séjour en septembre 2014
Wim

Wat een heerlijke plek, en wat een lieve mensen. Zeer gastvrij en behulpzaam. De gite is in één woord fantastisch. Alle comfort in een traditionele, regionale stijl. Je kan er ook heerlijk eten, Hans en Anja koken als een eerste klas kok. De omgeving is prachtig, met heuvels, bossen, snel stromende beekjes enz. We gaan zeker weer terug naar La Chauvotte.

9
Commentaires de J.P.M. Dorsselaer van

Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze gîte. Wij hopen u zeker in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen op La Chauvotte. Tot ziens, Anja en Hans.

Séjour en avril 2014
Cees en Marike

We bezochten la Chauvotte in het voorjaar. Wat een mooie tijd om daar te zijn. De sleedoorn stond in volle bloei, wat overal in het landschap witte bolletjes gaf. De directe omgeving is sfeervol, heuvelachtig en een mooie afwisseling van bossen en meer open landschap. De windstille avonden zijn mijn favoriete uren, vooral als de vele vogels van zich laten horen, zoals de nachtegaal, meerdere soorten uilen en vele andere roofvogels. In de ochtend is het vogelgeluid nog mooier. Vanuit de tuin van de gite is er een mooi uitzicht op het landschap. Er zijn zitjes aan beide zijden van de gite. Binnen in de gite is het ook heel goed toeven. De ruime keuken, van alle gemakken voorzien, de authentieke grote vuurplaats, met daarin een heerlijke houtkachel. Verder smaakvol ingerichte slaapkamers (ik slaap nergens beter!) en een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Aan alles is te zien dat dit huis met liefde is gerestaureerd en mooi gemaakt.

Hans en Anja hebben we leren kennen als enthousiaste gastheer/vrouw die moeite doen om het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wij denken dat we dit jaar maar weer eens afspreken in de Morvan.

9
Commentaires de J.P.M. Dorsselaer van

Wij zijn blij met jullie beoordeling, hartelijk dank hier voor. Zoals jullie kunnen zien zijn er nog weken beschikbaar in mei en juni. Wie weet zien jullie de jonge uilen wel uitvliegen!

Ajouter un message dans le livre d’or