Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Belle Maison

Voir les photos (32)
/
 

Disponibilité de 'La Belle Maison'

Penny McClure a mis à jour son calendrier le 16 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Belle Maison évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en mai 2022

De keuze voor deze vakantiewoning is ons goed bevallen, lekker rustig in het binnenland maar toch relatief dichtbij de kust en andere bezienswaardigheden. Het huisje was schoon en voldoende uitgerust, met name de tuin was goed bevallen. Er waren voor ons geen minpunten wel zou het voor de meeste denk ik wel fijn zijn dat de badkamer een keer gemoderniseerd wordt.

8
Séjour en juillet 2021

5 sterren , geweldige rust, prachtige omgeving, wandelingen, maar ook fietsen, steden en zee.! zeer complete cottage van bijzonder vriendelijk Brits echtpaar. In alle gemakken voorzien, ruim voor 2-3 personen en landelijk en stil, maar niet afgelegen.

10
Séjour en août 2020

mooie omgeving, heerlijk rustig, super rustig plekje, mooi gelegen vlakbij bos en riviertje

10
Séjour en mars 2019

De laatste twee weken zijn wij "bewoners" geweest van La Belle Maison. Vanaf het eerste ogenblik voelden we ons thuis in deze werkelijk prachtige accomodatie! Het huis is smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien en perfect onderhouden. Zelfs bij minder goed weer is het huis een heerlijke plek om te vertoeven. De tuin is een oase van rust en ook het uitzicht is schitterend. De centrale ligging is erg gunstig voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden. Een compliment aan Penny en Ray voor hun gastvrijheid en goede tips. Wij komen graag nog eens terug!!!!

10
Séjour en mai 2018

Heerlijke rustige ligging in een prachtige omgeving. Makkelijk te boeken via internet. Verder geen ervaring. Alles is goed gegaan.

10

Ajouter un message dans le livre d’or