Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Petit Camus

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Le Petit Camus'

Penny McClure a mis à jour son calendrier le 08 juin 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Petit Camus évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2022

Alle comfort was aanwezig, goede bedden en goed ingerichte keuken en badkamers.
We zaten echt wel afgelegen van de drukke wegen. 's Morgens reetjes in de tuin

10
Séjour en juillet 2022

We hebben genoten van ons verblijf in Le Petit Camus.
Heel schoon, ruim en heel compleet toegerust. Heerlijk om twee badkamers te kunnen gebruiken.
Het was er heel stil! Een prima plek om tot rust te komen en om als uitvalsbasis te gebruiken voor het verkennen van de Bretonse kusten.

10
Séjour en juillet 2019

We verbleven in Le Petit Camus, een aangename plek, een zeer praktisch en zeer net huisje met alle mogelijke voorzieningen. Penny was onze aangename en behulpzame gastvrouw. De locatie is super! een zeer rustige plek te midden mooie natuur, een prachtige tuin en aangenaam terras, 2 zelfs. Supermarkt relatief dicht bij en heel goeie uitvalsbasis vanuit dit plekje midden Bretagne naar de noord-Bretoense kust of de zuid-Bretoense kust, meerdere aangename dorpen en steden ; fietsen langs het kanaal met vele opeenvolgende sluizen.

10
Séjour en juillet 2018

Zeer proper huis met een zeer goed ingerichte keuken. Alles aanwezig en heel rustig. Aanrader.

9
Séjour en juillet 2018

Dit is één van de beste Gites waar wij in jaren verbleven hebben. Bretagne is een prachtig gebied. Leuke plaatsjes en mooie brede zandstranden. Le grand Camus is heel erg prettig. Dat begint met het fijne contact met de verhuurdster (Penny, Engelse, woont in de omgeving). Het gebouw bestaat uit 2 Gites, Le Grand en Le Petit Camus. Wij hadden aardige en rustige buen uit België. Wij verbleven in Le Grand, met 3 ruime slaapkamers, 3 ruime badkamers, ruime keuken met echt alle voorzieningen, ruime woonkamer, met ruime keuze aan boeken en DVD’s. Enorm grote tuin met een fijne patio en een grote BBQ. Erg voornaam, erg schoon en compleet. Op dag 2 komt Penny even kort langs om te vragen of alles ok is, en dan kun je haar tips voor de omgeving vragen. Prima grote supermarkt in Plémet (5 autominuten). Voor mensen die van comfort en rust houden. Heerlijk, heerlijk, heerlijk !! Een dikke 9,5 ( omdat een perfecte 10 nu eenmaal niet bestaat..)

9

Ajouter un message dans le livre d’or