Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Belle Maison

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'La Belle Maison'

Penny McClure a mis à jour son calendrier le 23 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Belle Maison évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020

mooie omgeving, heerlijk rustig, super rustig plekje, mooi gelegen vlakbij bos en riviertje

10
Séjour en mars 2019

De laatste twee weken zijn wij "bewoners" geweest van La Belle Maison. Vanaf het eerste ogenblik voelden we ons thuis in deze werkelijk prachtige accomodatie! Het huis is smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien en perfect onderhouden. Zelfs bij minder goed weer is het huis een heerlijke plek om te vertoeven. De tuin is een oase van rust en ook het uitzicht is schitterend. De centrale ligging is erg gunstig voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden. Een compliment aan Penny en Ray voor hun gastvrijheid en goede tips. Wij komen graag nog eens terug!!!!

10
Séjour en mai 2018

Heerlijke rustige ligging in een prachtige omgeving. Makkelijk te boeken via internet. Verder geen ervaring. Alles is goed gegaan.

10
Séjour en juillet 2017

Wij waren eind juni/juli 2017 in la belle maison. Huisje prima ingericht en van alle gemakken voorzien.
Heel rustig gelegen met een fijne tuin . Verschillende uitstapjes gemaakt naar o.a. Binic, Loudeac, Lamballe, Pontivy en Val st. Andre. Plessala op 4 km afstand heeft een kleine supermarche en benzinestation. Ook genoeg eetgelegenheden in de buurt.

8
Séjour en avril 2017

In het frisse vroege voorjaar waren we 10 dagen in La Belle Maison. Een heerlijk authentiek frans huisje met alle voorzieningen. De zon 's ochtends door het keukenraam, uitzicht op glooiende hellingen. Volop ruimte en privacy in een overweldigende stilte. Wandelingetjes vanuit de gîte door het landelijke Frankrijk, een boek lezen op het terras, een plekje om helemaal tot rust te komen.

8

Ajouter un message dans le livre d’or