Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Boudonniere

Voir les photos (12)
/
 

Disponibilité de 'La Boudonniere'

Sue Llewellyn a mis à jour son calendrier le 27 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Boudonniere évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,0
Séjour en août 2020

Het was een fijn huis met een uitstekende ligging. De eigenaren waren zeer gastvrij en ook de hond was lief.

9
Séjour en septembre 2020
Maurice Dujardin

Op zich hebben we een heerlijk weekje vakantie gevierd in Bretagne. Wat erg jammer was dat er niet echt een tweede slaapkamer bleek te zijn. In een hoek van de slaapkamer op zolder is een kleine ruimte gemaakt zonder plafond, dat dienst doet als slaapkamer. Wij reisden met grote kinderen en dan is de gite eigenlijk niet geschikt, de slaapruimte is te klein en er is geen privacy. Voor vertrek konden we op basis van de website niet goed inschatten hoe het nu zat met die zgn. tweede slaapkamer. We vroegen om foto's maar die hebben we niet gekregen. Daarom hebben we zelf een foto gemaakt.
Ook troffen we de gite niet schoon aan, de keukenkastjes plakten van binnen, we hebben eerst al het serviesgoed afgewassen.
Tot slot was er nauwelijks tot geen wifi signaal. Volgens de eigenaren komt dit omdat het in het buitengebied ligt. Vreemd, want de eigenaren zelf en de gite naast ons hadden wel wifibereik. Dus spelletjes mee en doe het even zonder internet als je naar deze gite wil gaan.

5

Ajouter un message dans le livre d’or